Foto: DELFI
Pēdējā laikā arvien biežāk publiskajā telpā izskan ziņas par krāpniekiem, kas par savu darbības lauciņu izraudzījušies skaistumkopšanas sfēru un ļaudis cenšas apmānīt ar dažādām bezmaksas kosmetoloģijas procedūrām. Šo nekrietneļu nagos kritusi arī sabiedrības dāma Liene Skulme (attēlā).

Sabiedrība jau vairākkārt brīdināta, ka jābūt ļoti uzmanīgiem, piekrītot iesaistīties apšaubāmos darījumos, kuros par niecīgu samaksu vai pilnīgi bez maksas tiek piesolīti zelta kalni, taču joprojām atrodas lētticīgi cilvēki, kuri uz šī āķa uzķeras, un nesen vientiešu pulciņam pievienojusies arī Skulme.

Liene savā Facebook profilā šonedēļ padalījusies ar stāstu par kādu ļoti nepatīkamu atgadījumu, kuru viņa pieredzējusi, un sabiedrības dāma aicinājusi savus draugus un paziņas būt uzmanīgiem un neiekrist krāpnieku vilinošajās lamatās.

Skulme nesen saņēmusi mistisku zvanu no kāda skaistumkopšanas salona, kura pārstāvji viņu uzaicinājuši uz bezmaksas sejas procedūru, un par spīti tam, ka draugi un paziņas Lieni jau vairākkārt bija brīdinājuši neuzķerties uz tamlīdzīgiem piedāvājumiem, viņa piekritusi ierasties salonā.

"Muļķe biju, ka neklausīju padomam turp neiet! Pārliecinājos, ka mans naivums ir bezgalīgs. Izrādās, tur notiek īsta cilvēku "zombēšana" un mani mēģina pataisīt par sektas locekli - tāpat kā ar tiem matračiem un masāžas krēsliem," savu sašutumu paudusi Liene.

Skaistumkopšanas salonā viņa piedzīvojusi īstas briesmas - kosmetoloģe, nenomazgājot rokas, uzreiz ķērusies pie darba un vienu Lienes sejas pusi apziedusi ar mistisku krēmu, un sākusi viņai apgalvot, ka jau uzreiz esot redzama atšķirība.

"No šoka es tikai māju ar galvu, lai neaizvainotu apbrīnojami pārliecināto un uzstājīgo meiteni, kas nebeidza vien runāt un iestāstīt man, ka redzot "milzīgo" atšķirību un tērējot savu laiku, ņemoties ar manu "šausmīgo" seju! Sapratu, ka es laikam līdz šim esmu biedējusi cilvēkus, vispār ejot no mājas laukā, bet ko nu vairs - turpmāk likšu saulesbrilles!

Tad man tika dots laiks apdomāties (ko es ārkārtīgi novērtēju), vai es nevēloties (un es nedrīkstēju nevēlēties) brīnumkrēmus (kas maksā četrciparu skaitli) iegādāties par fantastiski izdevīgu cenu un tikai šodien," šausminājusies Liene.

Tāpat Skulme uzreiz saņēmusi piedāvājumu dārgo kosmētiku iegādāties līzingā, bet tad, kad sabiedrības dāma atteikusies, kosmetoloģe pret Lieni kļuvusi tik nepieklājīga un neiecietīga, ka viņai pat palicis bail.

"Vārdu sakot, aizlaidos no turienes pa galvu, pa kaklu. Piedāvājums sākumā izklausījās tik vilinošs, daudzsološs, domāju - kāpēc nepamēģināt? Ja vēl procedūra būtu kvalitatīva (pieņemot, ka krēmi spēj veikt vismaz kaut kādas funkcijas) un klienti saņemtu visu solīto, es vēl neko neteiktu.

Bet nekā no tā nebija, atpūtas vietā viens vienīgs stress, paviršība un naudas izspiešana. Ņirgāšanās par cilvēku!" savus draugus un paziņas brīdinājusi Skulme.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!