Foto: DELFI

Trešdien, 14. maijā, ar līksmu ballīti modes un izklaides centrā Rīga Plaza tika prezentēta pašmāju seriāla Viņas melo labāk jaunā sezona, kurā jau iemīļotajam aktieru pulciņam pievienojušies jauni varoņi.

Kā vēsta TV3 pārstāvji, pirmās sezonas aktieriem Evijai Skultei, Elīnai Vānei, Jānim Vimbam, Arnim Līcītim un citiem otrajā seriāla sezonā pievienosies tādi talanti kā Māris Bezmers, Velta Straume, Maija Doveika, kura savulaik tēloja Elizabeti seriālā UgunsGrēks, un Elizabete Palasiosu.

Seriāls pie skatītājiem atgriezīsies 2. jūnijā, un visas vasaras gadumā darba dienās pēc pulksten astoņiem vakarā būs iespēja sekot līdzi Viņas melo labāk varoņu piedzīvojumiem un intrigām.

"Jaunajā Viņas melo labāk sezonā turpināsies varoņu dzīves stāsti, kuros dramatiskas situācijas mīsies ar kurioziem gadījumiem. Asaras mīsies ar smiekliem. Meli gan glābs, gan nežēlīgi sodīs. Akla mīlestība gan pazudinās, gan liks ieraudzīt patiesas jūtas. 

Būs jauni pārbaudījumi, un ļaunie spēki tomēr neuzvarēs labos. Dramatiski likteņi, jauni varoņi, jauni notikumi. Mazāk vilšanos un vairāk mīlestības - laimīgas un arī nelaimīgas," par seriāla otro sezonu stāsta producents Rimvidas Martinaitis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!