Foto: Publicitātes foto
Mūsdienās atrast pilngadīgu un nevainīgu meiteni ir gandrīz neiespējami, tādēļ nav nekāds brīnums, ka pēdējā laikā jaunavas arvien biežāk savu unikālo stāvokli izmanto savtīgos nolūkos. Tā, piemēram, nesen kāda amerikāņu studente savu tikumiņu notirgojusi par 800 tūksošiem dolāru.

28 gadus vecā amerikāniete Hanna Kerna (attēlā) nākotnē vēlas kļūt par ārsti un šobrīd viņa studē Vašingtonas Universitātē. Izglītība mūsdienās maksā brangu naudu, un, lai apmaksātu mācības, viņa interneta izsolē nesen pārdevusi savu nevainību.

Hanna izsolē piedalījās zem segvārda Elizabete Raine, un cerēto 400 tūkstošu vietā kāds anonīms pircējs par viņas nevainību piesolīja divreiz lielāku summu, taču studente negaidīti pārdomāja un atteicās noslēgt darījumu.

To, kādēļ viņa pārdomājusi, Hanna vēlāk sīki un smalki aprakstījusi arī savā blogā, skaidrojot, ka izsole likusi viņai vilties - sajūtas, ko meitene piedzīvojusi pēc tam, kad pārdevusi savu nevainību, neesot attaisnojušas uz sevi liktās cerības.

Hanna atteikusies pārgulēt ar izsoles uzvarētāju un nolēmusi turpmāk vairs līdzīgās izsolēs nepiedalīties. Tā vietā viņa nolēmusi koncentrēties mācībām un pievērsties savu sapņu īstenošanai. 

Tiesa, vairāki anonīmi informatori ārvalstu medijiem atklājuši, ka patiesais darījuma atcelšanas iemesls esot bijis cits - meitene vienkārši esot pārvērtējusi savas nevainības vērtību.

Kā paskaidrojis viens no izsoles rīkotājiem, interese par Hannas nevainību esot bijusi ļoti niecīga, turklāt vīrietis, kurš iegādājās meitenes jaunavību, neesot piekritis pirms kopīgās nakts veikt veselības pārbaudes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!