Foto: Mango
Latviešu dziedātāja Kristīne Zaharova (attēlā) pirms vairākiem gadiem pārcēlās uz dzīvi Maskavā, lai studētu Krievijas Teātra mākslas akadēmijā, un beidzot viņas talants izpelnījies atzinīgu novērtējumu – viņa nofilmējusies leģendārā estrādes mākslinieka Grigorija Ļepsa izveidotās saulesbriļļu kolekcijas reklāmā.

2010. gada rudenī Kristīne uzsāka mācības Krievijas Teātra mākslas akadēmijas Estrādes fakultātē, un, lai gan toreiz sarunā ar DELFI Izklaide meitene solīja, ka pašmāju šovbiznesu nepametīs pavisam, pēdējos gados uz Latvijas skatuves viņa redzama reti.

Tā vietā Kristīne pacietīgi veido karjeru Krievijā, un nesen dziedātāja debitējusi arī kā aktrise - viņa nofilmējusies populārā Krievijas estrādes mākslinieka Grigorija Ļepsa jaunās saulesbriļļu kolekcijas reklāmā.

Ļepss ir ne tikai nopelniem bagāts un iemīļots dziedātājs, bet arī biznesmenis, kuram pieder vairāki restorāni un savs briļļu zīmols Лепс Оптика, un šomēnes plašākas sabiedrības novērtējumam sniegta saulesbriļļu reklāma, kurā optikas salona konsultantes lomā iejutusies Zaharova.

Pēdējos gados Kristīne, kura vairākkārt ar atzīstamiem panākumiem startējusi Eirovīzijas nacionālajā atlasē, ir visai reta viešņa Latvijā, un studiju laikā viņa dzimtenē ieradās vien pāris reizes, lai apciemotu savus tuviniekus un draugus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!