Foto: Vida Press
Daudzas slavenas sievietes tiek pirmām kārtām apbrīnotas savu milzīgo krūšu dēļ, kuras ne vienai vien dāmai atnesušas pasaules slavu. Arī britu realitātes šovu zvaigzne Eimija Čaildsa (attēlā) nav izņēmums, un viņa var lepoties ar patiesi brangām ķermeņa formām, kuras daiļava labprāt arī izrāda bikini.

23 gadus vecā Eimija savu slavu sāka kaldināt pirms vairākiem gadiem, kad viņa debitēja britu populārajā TV realitātes šovā The Only Way Is Essex, bet vēlāk viņa piedalījusies arī pārraidē Celebrity Big Brother, un, pateicoties ievērojamajiem dabas dotumiem, meitene Lielbritānijā iemantojusi milzīgu popularitāti.

Mēdz uzskatīt, ka mūsdienās šovbiznesā iespējams izsisties tikai ar atkailināšanos un miesas izrādīšanu, un šim likumam paklausīgi seko arī Eimija, kura regulāri spodrina savu slavu, izrādot savas varenās krūtis seksīgos bikini un piespīlētās kleitiņās.

Lai arī kur parādītos Eimija, viņa vienmēr nonāk ļaužu uzmanības lokā, un efektīgā sarkanmate nekad neliek vilties un vienmēr attaisno uz sevi liktās cerības - viņa arvien parūpējas par to, lai fotogrāfi tiktu pie valdzinošiem un izteiksmīgiem kadriem.

Pat atvaļinājumā Eimija ar apskaužamu neatlaidību rūpējas par to, lai slavenību fotogrāfiem neapniktu viņu bildēt, un šomēnes brīvdienu laikā Dubaijā viņa savu krāšņo ķermeni izrādījusi  vairākos seksīgos un kārdinošos bikini.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!