Foto: Publicitātes foto
Nedēļas izskaņā Rīgas centrā pie Bastejkalna rīdzinieki un pilsētas viesi varēja kļūt par lieciniekiem īpaši krāšņam pasākumam – tur notika pop-up kāzu ceremonija.

DELFI Izklaidi informēja pasākuma organizatoru, projekts Pop-up kāzas pilsētā nebija īsta kāzu ceremonija, bet to īstenojusi radošu personību grupa - idejas autori bijuši kāzu fotogrāfe Kristīne Grīnvalde un SHI SHI Home of Beauty vadītājs Jānis Buševics.

"Savā darbā palīdzam klientiem īstenot viņu sapņus, taču dažreiz pasapņot gribas arī pašiem - tā krāsaini, drosmīgi, koši. Uzdrīkstēties ko savādāku, iziet ārā no ierastiem rāmjiem.

Pop-up kāzas pilsētā ir mūsu sapnis, kurš beidzot tika realizēts arī dzīvē, svinot mūžseno mīlestību ar tādu kā kiča pieskārienu. Mēs patiesi ceram, ka šīs skaistās fotosesijas rezultāts kalpos par iedvesmu jaunajiem pāriem, kuri plāno netradicionālas kāzas," atzinuši projekta iniciatori.

Radošā projekta īstenošanā un organizēšanā savu atbalstu sniedza tērpu māksliniece Jolanta Ozollapa, grima māksliniece Anna Legzdiņa, salona Frizurnaya frizieru meistari, ielūgumu meistare Oksana Solnceva, latviešu alternatīvās modes zīmols Recycled, improvizācijas teātra aktieris Mārtiņš Bitāns, restorāns Dārzs un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!