Foto: Publicitātes foto

Līgo svētku brīvdienās Liepājas pusē jau otro gadu pēc kārtas norisinājās pasākumu aģentūras Charmiton organizētais Līgo pasākums tuviniekiem un draugiem, un šogad par tā kulmināciju kļuva Kombuļu Ineses uzstāšanās.

DELFI Izklaidi informēja pasākuma organizatori, šogad pasākums tika aizvadīts ceļojošā cirka noskaņās, un, lai gan tā ietvaros bija sarūpētas dažādas oriģinālas izklaides, tieši populārās mākslinieces šovs kļuva par vakara lielāko pārsteigumu.

Inesi ballītē atbalstījis arī viņas mīļotais itālis Paskvāle Adario (abi attēlā), kurš dzīvesbiedri uzmundrināja, metoties jautrā dejā. Pēc koncerta dziedātāja arī sniegusi autogrāfus un labprāt pievienojusies viesiem pie ugunskura uz kopīgu sadziedāšanos.

Atlikušos vasaras mēnešiem visiem Kombuļu Ineses faniem diemžēl nāksies iztikt bez spridzīgajām ballītēm ar iemīļotās mākslinieces klātbūtni - kā Inese vēsta sociālajos tīklos, viņa kopā ar Paskvāli dosies uz Itāliju.

Savas daiļrades cienītājiem dziedātāja gan atgādina, ka arī prombūtnes laikā ar viņas starpniecību ikvienam gribētājam būs iespēja sūtīt video sveicienus saviem draugiem un paziņām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!