Foto: Privātais arhīvs
Jaunais latviešu tautas mīlulis Artis Silavnieks (attēlā pa labi), kurš šī gada laikā strauji guvis popularitāti, netradicionālos veidos meklējot līgavu un skarbi raksturojot Latvijas sievietes, paziņo, ka vairāk nekā pusgadu ilgā cīņa par viņa sirdi beigusies – līgava atrasta.

Taču Artis nedomā pie sasniegtā apstāties un tagad gatavs strādāt ne tikai sieviešu, bet visas tautas labā, iesaistoties politikā.

"Man vienmēr riebušies čīkstētāji, kas to vien dara, kā bļauj, ka visi politiķi ir zagļi un cūkas. Katrs, kuram ir 21 gads, taču var pats iet un iesaistīties politikā, parādot, kā vajag strādāt," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Artis.

Viņš atklāj, ka nupat iesniedzis visus dokumentus un jau rudenī, 12. Saeimas vēlēšanās, viņa vārds būs atrodams vienā no vēlēšanu sarakstiem. (To gan portāls Delfi lasītājiem zināmu apsvērumu dēļ atklās tikai pēc vēlēšanām.)

"Mūsu partijas mērķis ir aizstāvēt Latvijas intereses pret globalizāciju. Gan es, gan mana jaunā kundze uzskatām, ka pie visām pasaules problēmām ir vainīgi sorosīti, pederasti un amerikāņi.

Mūsu partija cīnīsies par Latvijas nacionālās identitātes saglabāšanu, lata atjaunošanu un ārzemju banku darbības ierobežošanu," partijas mērķus atklāj jaunais tautas varonis.

Kā vienus no saviem personīgajiem politiķa mērķiem ievēlēšanas gadījumā Artis min arī akcīzes nodokļa atcelšanu alkohola un tabakas izstrādājumiem, kā arī autortiesību likuma sakārtošanu.

"Tas nav normāli, ka autortiesību likuma nesakārtotības dēļ lielākā daļa Latvijas muzikantu spiesti dzert no lētām divlitrenēm," sašutis Artis, kurš pats muzicē pagalam neveiksmīgā apvienībā Zvejnieka meita.

Līdz ar šo priekpilno vēsti Artis savu cienītāju pulkam vēlas paziņot arī ko ne tik priecējošu - latvju zeltenēm nāksies grūti nopūsties, jo cīņa par mākslinieka un topošā politiķa sirdi beigusies.

"Esmu atradis savu laimi. Ļoti smuka meitene - kā gan citādi, turklāt visai inteliģenta. Neietilpst nevienā no manis iepriekš minētajām latviešu meiteņu kategorijām," par atrasto līgavu stāsta Artis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!