Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 30. jūlijā, viesnīcas Avalon Hotel telpās Rīgā tika kronēti šī gada skaistākie Latvijas cilvēki – "Mis un misters Latvija 2014" titula ieguvēji.

Kā informē aģentūras Mis Latvija direktore Inta Fogele, šogad par skaistākajiem cilvēkiem Latvijā tika atzīti Lāsma Zemene un Kristaps Vilde.

"Vicemis Latvija" un "Vicemisters Latvija" titulus ieguva Malvīne Stučka un Mārtiņš Linē, bet
"Mis un misters Foto" titulus saņēma attiecīgi Alise Feldmane un Aivis Ceriņš.

Jaunā "Mis Latvija" Lāsma ir 23 gadus veca skaistule no Jelgavas, studējusi Biznesa augstskolā Turība sabiedriskās attiecības, darbojusies žurnālistikā. Brīvajā laikā viņa nodarbojas ar sportu, bet laiku pavada ar savu mīļoto rotveilera šķirnes suņu puiku.

Savukārt "Misters Latvija" Kristaps Vilde ir 21 gadu vecs puisis no Madonas. Viņš mācās sociālo rehabilitāciju Rīgas Stradiņa universitātē un ir ielu vingrošanas komandas Limitless dibinātājs un vadītājs.

Kristaps dzīves mērķis ir vienmēr bijis tikai viens - iegūt visu, ko jebkad vēlējies, bet tai pašā laikā palīdzēt mums visiem ar saviem darbiem.

Konkursa finālā piedalījās 10 dalībnieki: Alise Feldmane (21), Rugāju novads, Arita Voika (19), Balvi, Ilze Ontužāne (24), Cēsis, Lāsma Zemene (23), Jelgava, Malvīne Stučka (20), Madonas novads, Aivis Ceriņš (25), Cēsis, Kristaps Vilde (21), Madona, Mārtiņš Linē (23), Valmiera, Roberts Stripkans (20), Ludza, un Toms Krastenbergs (22), Jelgava.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!