Foto: DELFI
Sestdien, 9. augustā, Spīķeru kvartālā visas dienas garumā norisinājās trešais no četriem vasaras sezonas krāmu tirdziņiem, kas, kā vēsta pasākuma organizatori, vienkopus pulcēja rekordlielu tirgotāju skaitu.

Apmeklētāji varēja iegādāties gan traukus, gan porcelāna figūriņas, tāpat bija nopērkamas arī vinila plates, nozīmītes un visdažādākie retro interjera priekšmeti. Kā ierasts, tirdziņā apmeklētāji varēja iegādāties dažādas krāšņumlietas un papildināt savu garderobi gan ar oriģināliem apģērbiem, gan aksesuāriem.

"Vislielākais prieks ir par to, ka šajā tirdziņā par pārdevēju var kļūt ikviens - gan students ar savu plašu kolekciju, gan pensionārs, kam gadu gaitā sakrājušās daudzas labas mantas. Krāmu tirdziņš vieno dažādu paaudžu un dzīvesgājumu ļaudis," atzinusi apvienības Retro Spectro pārstāve Linda Ezerkalna.

Vasaras sezonu noslēdzošais krāmu tirdziņš norisināsies septembrī, un jau tagad uz to sākusies pieteikšanās tiem, kuriem arī mājās ir dažādi it kā nevajadzīgi nieki, kas, iespējams, lieliski varētu iederēties citu mājvietās vai drēbju skapjos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!