Foto: Publicitātes foto

Augusta izskaņā Malaizijā, Kualalumpuras pilsētā, norisinājās konkurss Mrs. Universe 2014, kurā Latvijas pārstāve Anita Pužule (attēlā no labās) tikusi pie estētiskākās dalībnieces titula. Balva iegūta sīvā konkurencē – kopā konkursā startējušas 42 sievietes no visas pasaules.

Pirmo reizi savas pastāvēšanas vēsturē konkurss notika Āzijā, un tiek uzsvērts, ka šis nav konkurss tikai par skaistumu - lielu lomu spēlē dalībnieču iekšējā būtība. Arī Latvijas pārstāve Anita Pužule atklāj, ka pie titula Mrs Universe Aesthetic tikusi, pateicoties ne tikai ārējai spozmei, bet iekšējam starojumam.

''Esmu pārliecināta, ka patiess un dižens skaistums apvieno sevī virkni vērtību, pēc kurām jātiecas ikvienai sievietei. Tas nav tikai mirklis uz skatuves, kad tu staro prožektoru gaismā, tā ir arī spēja izprast, novērtēt un radīt daiļo un cildeno dzīvē,'' stāsta Pužule, gan atklājot arī to, ka konkursa laikā bijusi šokēta par to, cik ļoti tomēr pasaulē populārs ir mākslīgais skaistums. - pieaudzēti mati un nagi, pielīmētas skropstas tikuši uzskatīti par ikdienu.

Sagatavoties konkursam nav bijis viegli, jo, ņemot vērā rīkotājvalsts reliģiskās tradīcijas, šogad tērpus vajadzējis ļoti rūpīgi piemeklēt. Kopumā Mrs. Universe 2014 piedalījās rekordliels dalībnieču skaits - 42 sievietes no visām pasaules malām, no kurām vairākām bijusi ilggadēja konkursu pieredze.

Mrs. Universe 2014 titulu ieguvusi pieredzējusi konkursu dalībniece Sabrīna Piniona no Amerikas, kuru Latvijas pārstāve raksturo kā ļoti harizmātisku un inteliģentu sievieti. Oktobrī Pužule gatavojas jaunam izaicinājumam - viņa pārstāvēs Latviju fitnesa šovā Tenerife Night Stars.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!