Foto: F64

Valmieras drāmas teātra aktrise Regīna Devīte (attēlā), kuru teju visa Latvija pazīst pēc istabenes Zentiņas lomas seriālā UgunsGrēks, spiesta secināt, ka visa viņas dzīve šobrīd paiet darbā un romantiskiem piedzīvojumiem nav ne laika, ne vajadzīgo iemaņu.

''Atzīšos, ka es pamatīgi grēkoju, nepievēršot uzmanību vīriešiem. Man ir tik daudz darba, ka savaldzināšanai nav laika. Ja tagad vajadzētu savaldzināt kādu vīrieti, es pat nezinātu, ar ko lai sāk. Citas sievietes varētu padalīties un dot man padomus vīriešu savaldzināšanā,'' sarunā ar DELFI Izklaide spriež Devīte.

Populārā aktrise atklāj, ka neviens no viņas talanta cienītājiem pat nespēj iedomāties to, kādā steigā un darbos paiet viņas diena. ''No Rīgas līdz Valmierai ir apmēram 100 kilometri, un es šo ceļu mēroju vairākas reizes nedēļā. Manā intensīvajā darba ritmā pašlaik būtu grūti atrast vietu vīrietim.

Diemžēl pašlaik romantikai man neatliek brīvu brīžu. Bet es mierinu sevi ar domu, ka katrai lietai savs laiks,'' spriež aizņemtā aktrise. Šovasar Zentiņas lomas atveidotāja palutinājusi sevi, piepildot kādu senu sapni - aktrise devusies pie plastikas ķirurga, lai veiktu augšējo plakstiņu korekciju, bet tā neesot daļa no vīriešu medību plāna.

''Smejos, ka sievietes uzlabojumus veic nevis vīriešu, bet citu sieviešu dēļ. Vīrieši jau tāpat nepamana izmaiņas mūsu ārējā izskatā,'' smejas aktrise, atceroties gadījumu, kad kāda kolēģe visu dienu nostaigājusi ar parūku, bet viņas vīrietis to pamanījis tikai vakarā. Taču Devītes sievišķīgo pašapziņu operācija noteikti cēlusi - viņas skatiens kļuvis svaigāks.

''Tagad skatos spogulī ar prieku,'' savu lēmumu nenožēlo Devīte, mudinot dāmas, kas jau sen vēlas veikt līdzīgu operāciju, bet kaut kādu iemeslu dēļ baidās to darīt, droši doties pie plastikas ķirurga, lai uzfrišinātu savu ārieni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!