Foto: Kadrs no video

Aizvadītās nedēļas nogalē televīzijas skatītāju vērtējumam tika nodots Ukrainas talantu šova Х-Фактор piektās sezonas atlases raidījums, kurā spēkus izmēģināja arī meitene no Latvijas – 21 gadu vecā Santa Daņeļeviča (attēlā).

Iepazīstinot ar sevi, Santa atklāja, ka abi viņas vecāki nodarbojas ar gaļas biznesu, kas esot ļoti veiksmīga niša, jo, lai arī kas notiktu, cilvēki vienmēr gribēs ēst.

Žūrijas simpātijas Santa centā iekarot ar Raimonda Paula kompozīciju Я тебя рисую, un pēc meitenes priekšnesuma emocijas neslēpa nedz žūrijas locekļi, nedz skatītāji, kas vienojās nedalītās ovācijās par aizkustinošo dziedājumu.

Īpaši atzinīgi Latvijas dziedātājas uzstāšanos novērtēja ukraiņu skatuves mākslinieks Ivans Dorns, kurš neslēpa - meitenes dziedājums viņu gandrīz novedis līdz asarām.

Viņam pievienojās arī gruzīnu dziedātāja Nino Katamadze, bet krietni vien skeptiskāks bija žurnālists un sarunu šovu vadītājs Sergejs Sosedovs, kurš meitenei pārmeta, ka viņai nav sava noslēpuma.

Tas ne pa jokam sadusmoja Dornu, kurš metās Santu aizstāvēt un Sosedovam norādīja, ka viņam nāksies savus vārdus atcerēties tad, kad meitene uzvarēs šovā.

Ceturtais žūrijas loceklis - ukraiņu TV "seja" Igors Kondratjuks - pēc ilgām pārdomām un publikas ovācijām arī deva meitenei savu piekrišanu, un tas meitenei ļauj turpināt dalību šovā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!