Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītās nedēļas izskaņā Krievijas telekanālā ТНТ tika dots starts populārā šova Ekstrasesu cīņa 15. sezonai, un par spilgtāko un pamanāmāko dalībnieci skatītāji jau paguvuši atzīt Džūliju Vangu (attēlā) no Rīgas, kura jau pirmajā raidījumā demonstrējusi pārsteidzošu sniegumu.

Kā vēsta informācija šova mājaslapā, jaunā sieviete uzskata, ka viņa nevis pārvalda maģiju, bet gan pati ir maģija. Tāpat Džūlija atklājusi, ka atceras visas savas vairāk nekā 150 pagājušās dzīves.

Pati Džūlija apgalvo, ka pēdējo reizi viņa pasaulē nākusi Vācijas pilsētiņā Fjustenbergā, bet dzimšanas gads tiek paturēts noslēpumā. Tiesa, daudzviet internetā ievietotā informācija liecina, ka patiesībā viņa dzimusi Rīgā 1981. gadā.

Jau kopš agras bērnībās viņa izcēlusies ar neparastām spējām - pusotra gada vecumā viņa spējusi pareģot nākotni un viegli vien panākt, lai cilvēki rīkojas, kā viņa vēlas.

Meitene jau agri iemācījusies lasīt un ķērusies pie skandināvu un Rietumeiropas ezotēriskās literatūras padziļinātas iepazīšanas. Laika gaitā Džūlija sapratusi, ka viņas spējas ir neierobežotas, tomēr viņa tās izmanto tikai, lai palīdzētu sevi un saviem tuvākajiem, nevēloties ar dāvātajām spējām pelnīt naudu.

Džūlija, kura šobrīd kopā ar māti un iemīļoto kaķīti dzīvo Rīgā, izmēģinājusi spēkus daudzās jomās - viņa ir fotografējusi, dziedājusi, darbojusies kā aktrise un modele. Īpaši cieša sadarbība viņai izveidojusies ar Latvijas fotogrāfi Jūliju Dmitrenko, kura iemūžinājusi ekstravagnto modeli daudzās neparastās fotosesijās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!