Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 25. oktobra, vakarā LNT skatītāju vērtējumam tika nodots kārtējais šova Lauku sēta raidījums, kurā, kā jau bija solījuši tā veidotāji, netrūka spraigu mirkļu.

Sievietes bija devušās ravēšanas darbos, bet tas tik raiti uz priekšu negāja, jo izcēlās pamatīgs ķīviņš  - Anita un Sarmīte pārmeta Elīnai un Egijai (attēlā) izvairīšanos no darba un pārmērīgu pucēšanos. Gados vecākās kundzes jaunietēm aizrādīja, ka viņas pārāk daudz laika pavadot pie spoguļa un uz sejas klājot pārlieku daudz smiņķa. 

Konflikts gan nebija īsti vietā, jo Anitai un Sarmītei bija klusa iecere veidot sieviešu koalīciju, bet pēc lielās klaigāšanas šī plāna realizācija pārlieku reāla vairs nešķiet. Situāciju vēl vairāk saasināja siena vākšana un kraušana, kad Anita jau atkal norādīja, kas un kā jādara, bet visu dalībnieku neapmierinātību viņa izraisīja ar rāšanos pie pusdienu galda.

Anita arī zināja stāstīt, ka Zigurds ir piedraudējis Elīnai un Egijai - ja viņas iekšējā balsojumā nebalsot pret Anitu, viņas būs nākamās, no kurām šovā atbrīvosies. Brašās Elīnas stāstītais bija vēl šokējošāks - Zigurds viņai paziņojis, ka, ka viņa iekšējā balsojumā balsos pret viņu, vīrietis vaininieci "nositīšot".

Arī Egija pievienojās satraukumam, atzīstot, ka Zigurds ir "psihs kaut kāds" - viņu nebiedējot izlidošana no šova, bet tas, ko vīrietis "reāli" varot izdarīt.

Zigurds par izplatītajām baumām bija ne pa jokam saniknojies un dievojās, ka neko tādu neesot teicis, un arī daži citi dalībnieki pieļāva, ka Elīna un Egija šīs pasaciņas ir sagudrojušas. Aprunātais no intrigām bija tik ļoti saguris, ka viņš pat nepievienojās pārējiem pie pusdienu galda.

Pēc saspringtajiem notikumiem visi devās uz izbalsošanu, kur tapa zināms - saimnieks par čaklāko dalībnieci atkal atzinis Anitu, lai gan pirms tam bija atzinis, ka tie, kuri savu darbu padara klusējot, esot lielāka vērtība.

Kā slinkāko dalībnieku saimnieks bija izvēlējies Elīnu, bet par iekšējā balsojuma upuri kļuva Zigurds, kuram pārmeta gan ātro apvainošanos, gan mainīgo garastāvokli, gan "septiņas ādas" un citas rakstura iezīmes, kas pārējos neapmierināja.

Abi spēkiem mērojās pupiņu šķirošanā un veiklākas rokas šoreiz izrādījās Elīnai. Zigurds devās mājup, pirms tam paziņojot, ka šis ir Egijas gājiens, bet raidījuma izskaņā Egija ar asarām acīs atzina, ka jūtoties vainīga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!