Foto: Publicitātes foto
Nedēļas sākumā 12 apņēmības pilni jaunieši uz 10 nedēļām labprātīgi devās slēgtās telpās, lai cīnītos par slavu un panākumiem. Tiesa, vismaz pagaidām spridzīgas jautrības un pārsteigumu vietā skatītāji galvenokārt var sekot līdzi tam, kā jaunieši bezmērķīgi klīst pa šova dzīvokli, trinas ap virtuves galdu vai vāļājas dīvānos.

Ne viens vien skatītājs atzinis - jaunais Kanāla 2 šovs sākās daudzsološi un šķita, ka beidzot producentiem izdevies savākt radošu personību pulciņu, kas sagādās pārsteigumus, izklaidēs un šokēs, bet pirmās nedēļas laikā gaidītais nav attaisnojies.

Dalībnieki nebeidz atkārtot, ka televīzijas projektā piedalās, lai mācītos, nevis taisītu šovu, bet tiešraides skatītāji sūkstās, ka sekot līdzi jauno varoņu gaitām kļūst arvien garlaicīgāk.

Situācija nedaudz uzlabojās nedēļas vidū, kad viņiem tika dots uzdevums sākt gatavoties seriāla filmēšanai, bet arī scenārija rakstīšanu un satraukšanos par stāšanos kameru priekšā par pārāk aizraujošu cilvēkam no malas nevar uzskatīt.

Jau pašā šova sākumā dalībniekiem tika izdalītas planšetes, kas jāizmanto, lai iemūžinātu savas gaitas šovā, un nepilnas nedēļas laikā tapusi virkne ērmīgu, smieklīgu, neparastu un pat nedaudz pikantu kadru, kas vismaz pagaidām arī ir radošākais, ko topošās televīzijas zvaigznes spējušas piedāvāt.

Tiesa, daži dalībnieki, šķiet, sāk saprast, ka skatītāju atbalsta gūšanai vajag vairāk pacensties, un šobrīd par vislielāko intrigu parūpējusies bijusī striptīza dejotāja Kristīne Trušinska, kura sociālajos tīklos sola jau šonedēļ sarūpēt visiem pamatīgu pārsteigumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!