Foto: Publicitātes foto

Lai gan nesen seriālā UgunsGrēks ienākušais Fēliksa dēla Svjatoslavs Zaicevs jeb aktieris Antons Zamišļajevs (attēlā) jau pāris nedēļu laikā bija kļuvis par seriāla skatītāju mīluli, aktieris negaidīti un bez paskaidrojumiem atlaists no darba seriālā.

"Es pats biju šokā. Lai gan līgums man bija uz visu sezonu, vienā dienā seriāla veidotāji man pēkšņi paziņoja, ka šodien mans darbs UgunsGrēkā beidzas," sarunā ar DELFI Izklaidi savu bēdu atklāj Antons.

Mākslinieks ir neizpratnē par to, kāpēc seriāla veidotāji ar viņu tā izdarījušies, vēl jo vairāk tāpēc, ka viņš noskaidrojis - Svjatoslavs kā tēls no UgunsGrēka nepazudīs. "Ieskatījos tālākajās anotācijās, un redzu, ka Svjatoslavs turpina darboties seriālā - Fēlikss viņu adoptēs.

Acīmredzot šo lomu spēlēs cits aktieris, lai gan man producente atlaišanas dienā paziņoja, ka mana loma beidzas," neizpratnē ir tautas jau iemīlētais Fēliksa dēla lomas atveidotājs. 

Viņš pats ir neizpratnē par atlaišanas iemeslu un to, kāpēc aktieris, kura tēlojums jau iepaticies tautai, pēkšņi jānomaina ar citu aktieri tās pašas lomas atveidošanai.

Ar seriāla kolēģiem Antons esot labi iedraudzējies un nekādus nedarbus filmēšanas laukumā sastrādājis neesot. Gluži otrādi - divas dienas pirms atlaišanas seriāla režisore vēl presē slavējusi Fēliksa dēla atveidotāju.

"Viss it kā kārtībā, bet pēkšņi - ņem un izmet. Varēja vismaz pāris dienas iepriekš pabrīdināt, kā to parasti dara, atlaižot no darba. Kad mēģināju jautāt par iemesliem, režisore sāka uz mani kliegt, lai es aizveros. Man ir ļoti skumīgi, ka viss tā beidzās, jo man kā bērnunamā uzaugušam vienkāršam puisim dalība UgunsGrēkā šķita kā īsts sapnis," sabēdājies ir Antons.

Negaidītā atlaišana no darba puisi bez naudiņas neatstās - viņš turpinās priecēt slimos bērniņus kā dakteris Klauns, kā arī piedalās mūziklā Burvis no Oza zemes un spēlē Dirty Deal Teatro izrādē Medījums. Tomēr pastāvīga darba viņam nav, tāpēc puisis priecātos atgriezties seriālā, kas viņam pašam mīļš arī kā skatītājam.

"Es uz nevienu ļaunu prātu neturu, vienmēr skatos uz dzīvi pozitīvi. Tāpēc ceru, ka režisore un producente apdomāsies un aicinās mani atpakaļ," pozitīvi noskaņots ir tautas jau iemīļotais aktieris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!