Foto: DELFI

Otrdienas, 21. oktobra, vakarā šovā TV zvaigzne androgīno modeli Jaroslavu nomainīja jauna dalībniece – Santa Getmančuka (attēlā). Jau guvusi slavu kā muzikāli erotiskā kunkstētāja, viņa ir pašpārliecības pilna un gatava šovbiznesā iet Laura Reinika pēdās.

"Esmu cilvēks ar neskaitāmām profesijām. Mācos par lietvedi, esmu mācījusies par radio dīdžeju un kosmetoloģiju, esmu modiste, dziedu un vadu pasākumus. Principā es esmu kas līdzīgs otram Latvijas Laurim Reinikam, jo apvienoju vairākus darbus.

Piemēram, kad vadu kāzas, tajās arī uzdziedu. Un es sapņoju vadīt kādu lielu muzikālo šovu, gluži tāpat kā Reiniks," sarunā ar DELFI Izklaidi ar sevi iepazīstina šova jaunā dalībniece.

Meitene šoruden jau guvusi zināmu atpazīstamību, pārsteidzot tautu ar dziesmu Satiku tevi klubiņā duetā ar Aldi Grandānu. Dziesmā melodija minas ar ļoti erotiski iedziedātiem mīlas vaidiem. Ar dziesmu abi gribējuši vērst uzmanību uz Latvijas mūzikas līmeni vispār.

"Būsim godīgi - Latvijas mūzika grimst. Mēs ar Aldi gribējām tajā ienest ko savādāku, parādīt, ka var citādāk. Diemžēl daudzi nesaprata mūsu humoru," stāsta Santa.

Pirms iešanas šovā viņai bijusi nopietna saruna ar savu puisi, kurš teicis kategorisku "nē" šādai avantūrai.

Galu galā meitenei izdevies pārliecināt draugu, ka šovs būs ļoti vērtīgs pagrieziena punkts viņas karjerā, un otrdien Santa apņēmības pilna uzsākusi savu ceļu uz Latvijas šovbiznesa virsotnēm. Pārējie kolēģi viņu ātri pieņēmuši savā bariņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!