Aizvadītajā nedēļā daudzus rīdziniekus satrauca nenosakāma rakstura ķēms, kurš plosījās skaisto cilvēku klubiņā First Dacha, bet tagad ir noskaidrojies, kas ir šis mistiskais radījums.

Izrādās, ka tas ir Misters Madars - zināmās aprindās populārs jauneklis, kurš jau sen iekarojis daudzu cilvēku sirdis dažādās mežonīgās ballītēs un sociālajos tīklos.

Tāpat tieši Misters Madars ir bijis tas, kurš aizvadītajā nedēļā mīklainos apstākļos atsities pret kādas automašīnas priekšējo stiklu Āgenskalnā.

Misters Madars ir dzimis 1912. gadā uz kāda kuģa Atlantijas okeānā, un viņa vecāki ir Džeks un Rouza. Lielāko daļu dzīves Madars aizvadījis Latvijā, taču bieži bijis ārpus tās robežām, demonstrējot savas spējas būt klāt nozīmīgos vēsturiskos notikumos.

Tā kā Misters Madars ir sociāli aktīvs šīs valsts pilsonis, DELFI Izklaide nolēma viņu adoptēt, un turpmāk šis radījums piedalīsies daudzos valstij svarīgos brīžos, sākot no stulbingiem un ballītēm un beidzot ar piedalīšanos prezidenta vēlēšanās.

Misters Madars jau vairākus gadu desmitus lieto sociālo tīklu Facebook (viņa profils apskatāms šeit), un nesen reģistrējies arī tviterī. Taču par būtiskākajām Madara dzīves aktualitātēm varēsiet lasīt tieši DELFI Izklaides sadaļā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!