Foto: Publicitātes foto

Kanāla 2 realitātes šovā TV zvaigzne otrdienas vakarā viena no apspriestākajām šova dalībniecēm, bijusī strīptīzdejotāja Kristīne paziņoja, ka ir slima ar vēzi, un pēc šīs vēsts gandrīz visi kolēģi no jaunās sievietes norobežojušies.

Lai gan Kristīne, iespējams, par savu smago diagnozi pavēstīja, lai iemantotu līdzjūtību un atbalstu, situācija izvērtusies citāda - dalībnieki ar grūtnieci gandrīz vairs nesarunājas, bet pa stūriem enerģiski aprunā "slimnieci".

Visasāk uz paziņojumu reaģēja viena no māsiņām Grīslēm - Marta (attēlā) - gandrīz visu trešdienu pavadīja, sūkstoties par to, cik ļoti viņai nepatīk Kristīne.

"Viņa ir pilnīgi jukusi," runājot ar savu mīļoto Neimani un komentējot Kristīnes rīcību, nebaidījās skaļi paziņot Marta, kura arī nebeidza pukoties, par to, cik daudz viens cilvēks var melot.

Tāpat smuko Grīšļu māsu ir nokaitinājusi Kristīnes kasīšanās un netīrība. "Viņa visu laiku kasa galvu, nemazgā ne matus, ne rokas," pukojās Marta, kā arī niknojās par to, ka Kristīne lieto viņas nagu lakas noņēmēju un citu meiteņu kosmētiku.

Savu nostāju mainījis arī brašais Toretto - ja iesākumā viņš centās visiem spēkiem Kristīni aizstāvēt, tad pēc tam, kad tapa zināms, ka sieviete nolēmusi taisīt abortu, puisis ir gatavs darīt visu, lai dabūtu meiteni ārā no šova, jo viņam nav pieņemams tas, ka skatītāji var atbalstīt sievieti, kas gatavojas abortam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!