Foto: Publicitātes foto

Kopš Kanāla 2 realitātes šovu TV zvaigzne pameta smagi slimā grūtniece Kristīne, par skatītāju apspriestāko tematu kļuvis pagaidām vienīgais šova pārītis – Dzintars Neimanis un smukā Grīšļu māsiņa Marta (abi attēlā).

Tā kā Neimanis aizvadītajā nedēļā tika atzīts par šova veiksmīgāko dalībnieku, līdz otrdienai viņam atvēlēta VIP istabiņa, kur praktiski ievākusies arī viņa mīļotā meitene. Lai gan skatītāji nepacietīgi gaida TV zvaigznes pirmo seksiņu, vismaz pagaidām pārītis fanus izklaidē vien ar pikantām sarunām.

Šonedēļ Neimanis ne vienu vien pārsteidza ar savu atklātību - kad abi ar Martu mīcījās pa VIP istabiņas dīvānu, viņš atzinās kādā īpaši neķītrā vēlme, atklājot, ko līdz šim vēl nekad seksa laikā nav izbaudījis.

Pats puisis, paziņojot šo atklāsmi, izskatījās gana piesarcis, bet viņa izredzētā Neimaņa paziņojumu uztvēra ar skaļiem smiekliem.

Kamēr daudzi skatītāji priecājas par jauniešu attiecībām, netrūkst arī tādi, kuri apšauba Martas jūtu patiesumu - vērīgākie šova fani novērojuši, ka Neimanis ļoti cenšas izpatikt meitenei, bet viņa pret puisi un viņa uzmanības apliecinājumiem izturas pat ļoti kritiski.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!