Populārais un no dažādiem aizspriedumiem brīvais mūziķis Sandis Kiops (attēlā) iepriecinājis fanus ar pozitīvu video, kurā mūziķis latviskās dziesmās un dejās ierauj uz ielas stāvošu ārzemnieku pulciņu.

"Satiku šos cilvēciņus Vecrīgā. Mēs ar draugiem braucām garām, un, ieraugot nēģerīšus, es automātiski gribēju pie viņiem piestaigāt," DELFI Izklaidei atklāj allaž jaunai draudzībai atvērtais Kiops.

Lai gan ārzemju viesu pavadones sākumā mēģinājušas manāmi iereibušo Kiopu novirzīt no kursa, mūziķis, izmantojot argumentu, ka tie "nav mūsu krāsas cilvēki", beidzot ticis tumšādaino ciemiņu pulciņa vidū, kur uzreiz sācis dziedāt Pīlādžogu un spārdīties.

Ārzemju viesi reaģējuši daudz atvērtāk, nekā to latviski runājošā pavadone. Viņi sākuši plaukšķināt līdzi Kiopa dziesmai un lustēties līdz ar mūsu mākslinieku no visas sirds.

"Tie nēģerīši nezināja, kas es esmu, un nesaprata, ko runāju, bet video var redzēt, cik ātri viņi padevās manai kiopisma enerģijai.

Vispār nēģerīši ir okei. Man ir vēl nepiepildīta vēlēšanās pārgulēt ar nēģerieti, bet domāju, ka tuvākajā laikā es to realizēšu, jo Rīgā tagad jau ir daudz simpātisku melno meiteņu," priecīgs par jaukajiem ārzemju ciemiņiem ir Kiops.

Starp citu, Kiopam līdzi ālējies un video uzņēmis šova TV zvaigzne dalībnieks "pašauj vaļā" Džeimss, kurš esot Kiopa labs čoms jau kopš bērnības - mūziķis Džeimsu savulaik pat iepazīstinājis ar alkohola burvību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!