Šova Rādi, ko vari, ko piedāvā kanāls RīgaTV24 jauno talantu gūzmā sevi Latvijai parādījusi arī jaunā dziedātāja Diāna Arte (attēlā), kuru žūrija jau salīdzinājusi ar Latvijas Lady Gaga. Diānu kā ļoti talantīgu jau novērtējuši vairāki Latvijas mūzikas smagsvari.

"Jau bērnībā gribēju nodarboties ar mūziku, bet ārsti man aizliedza profesionāli dziedāt redzes problēmu dēļ. Tas man bija liels trieciens, tāpēc izvēlējos nodarboties ar dejām, lai tomēr būtu tuvāk mūzikai.

Kad biju jau saprātīgākā vecumā un pati varēju lemt par savu dzīvi, atgriezos pie dziedāšanas. Iemācījos spēlēt ģitāru un sāku rakstīt dzeju. Aizgāju pie Janas Kay un lūdzu, lai viņa novērtē, ir vai nav man talants," sarunā ar DELFI Izklaide savu stāstu atklāj Diāna.

Janai iepatikušies jaunās mākslinieces dziesmu teksti, un viņas uzsākušas interesantu sadarbību - Diāna Janai palīdzējusi ar tekstiem, bet Jana Diānai palīdzējusi lauzt ceļu mūzikas pasaulē.

Tekstu radīšana izrādījusies Diānas lielais talants, un nu jau viņa palīdz arī pie Markus Rivas dziesmu veidošanas. "Padomdevēji man ir, bet iespēju izsities nav tieši finansiālā ziņā. Trūkst sponsoru," pret problēmu atdūrusies jaunā dziedātāja.

Vasarā viņai bijusi iespēja vairākos koncertos uzstāties kopā ar grupu Credo, pēc kuriem meitenes apziņā vēl dziļāk iesakņojies sapnis par skatuvi.

"Slikta lieta ir tā, ka man patīk dažādi stili. Dziedu dažādās valodās - latviešu, angļu, krievu un pat spāņu, un man patīk viss, sākot no latviešu estrādes, beidzot ar elektronisko mūziku," savu plašo interešu spektru atklāj Diāna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!