Foto: Vida Press

Foto aģentūras REX modes eksperti apkopojuši visai īpatnēju galeriju, kurā redzami 100 šī gada dīvainākie, bezgaumīgākie, sliktākie, stulbākie un muļķīgākie tērpi, kādos slavenas sievietes sevi atrādījušas publiskās vietās.

Daudzas no viņām ikdienā, protams, ir stila ikonas, taču reizēm izvēlas pavisam nelāgus tērpus, kuros, pēc pašu domām, izskatās stilīgi un seksīgi, bet, pēc citu domām, drīzāk briesmīgi.

Tāpēc arī šajās bildēs vairākkārt redzamas "pacientes", kuras drēbīšu mainīšanu padarījušas par savas dzīves gandrīz lielāko jēgu - Parisa Hiltone, Kima Kardašjana, Lady Gaga, Rianna, Rita Ora, Nikija Mināža.

Simtniekā iekļuvušas arī pāris grūtnieces, kuras acīmredzot nav paklausījušas saviem modes konsultantiem - Ambera Rouza (attēlā) un Kortnija Kardašjana.

Protams, ir iespējams, ka vairākas no šīm pašām kleitām var iekļūt arī gada stilīgāko tērpu topā un šajā lietā liela nozīme ir subjektīvajai izvēlei, tomēr kaut kādā mērā ar savām slimīgajām tieksmēm visas šīs sievietes ir nedaudz smieklīgas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!