Foto: Privātais arhīvs

Par spīti tam, ka gads sācies ar īstu tusiņu maratonu, Latvijas galvenais ballīšu zvērs Raivis Raspopovs (attēlā) pirmdienas rītā uz darbu devies svaigs kā gurķītis. Tusēšanās eksperts atklāj savas viltības, ar kuru palīdzību nezaudēt enerģiju un neizjust paģiras pat vairākas dienas ilgā ballīšu sērijā.

Kā uzsver Raspopovs, svarīgi jau pirms tusēšanas nodrošināties, lai vakara laikā nezustu enerģija.  "Pirms ballītes ieteiktu kārtīgi pieēsties suši un iedzert aukstu Martini kokteili vai vīnu. Ja esi labi paēdis, netrūks enerģijas kārtīgai ballītei līdz rītam," sarunā ar DELFI Izklaide savu triku atklāj Raspopovs.

Viņš pats to allaž ievēro, tāpēc ballīšu zvēra fani var būt droši - ja puiša Facebook profilā parādās bilde ar suši, briest kārtējais tusiņš. Savukārt klubu iekarošanas laikā svarīgi izvēlēties īstos dzērienus.

"Ja tusējot jūt, ka velk uz miegu un zūd enerģija, iesaku barā nopirkt Long Island Iced Tea. Tas ir viens no maniem iecienītākajiem dzērieniem. Pietiek ar vienu glāzi, lai ballīšu spars atjaunotos," iesaka eksperts.

Kad tusiņš beidzies un ballētējs atgriezies mājās, laiks procedūrai, kas novērsīs nākamā rīta paģiras un ļaus pamosties možam un gatavam jaunām izpriecām.

"Pirms miega ieteiktu uztaisīt kontrastdušu. Noskaloties karstā ūdenī, pēc tam aukstā, atkal karstā, tad aukstā. Svarīgi sākt ar karstu, beigt ar aukstu ūdeni. Šādi var uzlabot asinsriti un vielmaiņu, sajūtas ir kolosālas," zelta padomu sniedz Raspopovs.

Ja nu tomēr, pamostoties pēc ballītes, sajūtas nav tās labākās, Raspopovs iesaka ārstēties ar Maggi piecminūšu zupiņu. "Vislabāk man garšo vistas krēmzupa ar grauzdiņiem," savu izvēli atklāj allaž formā esošais tusētājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!