Foto: Publicitātes foto

Pašmāju basketbola sacensību apmeklētāji jau paguvuši novērtēt kluba Ventspils daiļās karsējmeitenes, bet tagad sportiskajām dejotājām radusies iespēja sevi apliecināt Eiropas mērogā.

DELFI Izklaidi informēja basketbola kluba Ventspils pārstāvji, ventspilnieces ir uzaicinātas piedalīties Eirolīgas organizētajā karsējmeiteņu konkursā EFES Euroleague Dance Challenge, kurā kopumā piedalās 15 komandas no dažādiem Eirolīgas un Eirokausa klubiem.

Tā komanda, kura saņems visvairāk līdzjutēju balsis, balvā saņems iespēju uzstāties Eirolīgas fināla spēlēs, kas no 15.-17. maijam notiks Spānijas galvaspilsētā Madridē.

Vispirms visas komandas tika sadalītas divās grupās, un ventspilnieces ielozēja B grupā, kurā jāsacenšas ar Lietuvas komandas Lietuvos Rytas, Volgogradas Красный октябрь, Vācijas kluba Brose Baskets, kā arī klubu Maccabi Electra, Olympiacos un Crvena Zvezda dejotājām. 

Pirmā balsošanas kārta, kurā ikviens pašmāju karsējmeiteņu līdzjutējs var sniegt atbalstu ventspilniecēm, notiks līdz 26. janvārim, kura laikā noteiktas divas labākās komandas katrā grupā. 

Otrajā kārtā komandas atkal sadalīs divās grupās, un būs jābalso no jauna laika posmā no 2. februāra līdz 9. februārim. Trešajā kārtā iekļūs katras grupas labākā komanda, un balsošana atkārtosies no jauna laika posmā no 2. marta līdz 9. martam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!