Foto: F64

Globālo akciju Bez bikšu brauciens tramvajā jeb The No Pants Subway Ride nākamgad Rīgā rīkot nav plānots, pastāstījis šī gada akcijas rīkotājs Kārlis Laizāns.

Laizāns norādīja, ka pats akcijas norises datumā - 11. janvārī - Rīgā neatradīsies, tālab Bez bikšu braucienu tramvajā nerīkos. Tāpat viņš pastāstīja, ka citas tikpat trakulīgas akcijas, kuru mērķis ir padarīt cilvēku dzīvi interesantāku, pagaidām nav iecerējis organizēt.

"Notikusī akcija diemžēl radīja pārāk lielu sensāciju medijos. Tā piesaistīja ļoti daudz mediju pārstāvju, kuri principā izbojāja pasākumu ar savām milzīgajām kamerām tramvajos," sacīja Laizāns. Viņš gan norādīja, ka kopumā ar pasākumu ir apmierināts, jo Bez bikšu brauciens tramvajā noslēdzies ar draudzīgu dalībnieku pasēdēšanu un pozitīviem iespaidiem.

Vaicāts, kālab reālais dalībnieku skaits vairākas reizes atšķīrās no to cilvēku skaita, kas kā gājēji bija pieteikušies sociālajā tīklā Facebook, Laizāns sacīja, ka tas varētu būt gan tālab, ka pasākums bija tāds nedaudz provokatīvs, gan arī laikapstākļu dēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!