Foto: Vida Press

Ekstravagantās amerikāņu dziedātājas Lady Gaga (attēlā) gaitām ārvalstu prese vēl aizvien seko ar nenogurstošu uzmanību, un dažkārt paparaci laimējas tikt pie krietni interesantākiem kadriem par kārtējo ērmīgo skatuves mākslinieces ietērpu.

Aizvadītās nedēļas izskaņā dziedātāja piedalījās kādas savas draudzenes vecmeitu ballītē, kur labi pavadījusi laiku, gan baudot striptīzdejotāju priekšnesumus, gan, protams, malkojot kokteilīšus.

Jestro pasākumu dziedātāja apmeklēja gaiši rozā minikleitiņā, bet šoreiz lielāku uzmanību izpelnījies nevis viņas tērps, bet gan uzvedība - paparaci pieķēruši Lady Gagu dototies prom no ballītes un fotokadri liecina, ka dziedātāja bijusi tik ļoti iereibusi, ka grīļojusies.

To, ka Ņujorkas viesnīcā notikušajā ballītē, kur pulcējās dziedātājs draudzenes no katoļu meiteņu skolas, viņa bijusi piedzērusies, sociālajos tīklos apstiprinājusi arī pati Lady Gaga, lai gan fotogrāfam viņa centusies pozēt ar visiem labi zināmo "es nemaz neesmu piedzērusies" sejas izteiksmi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!