Latvijas mūzikā uzmirdzējis interesants projekts. Divi Nacionālo bruņoto spēku karavīri - Intars Logins un R.2.R.S. apvienojušies ar izskatīgu blondīni Vladu Ivanovsku, radot īpaši patriotisku dziesmu Atgriezies, kas ir kā veltījums latviešiem ārzemēs.

"Šī dziesma stāsta par to, ka nevienam nav tiesību vainot tos, kuri devušies tālu prom no Latvijas, lai strādātu ārzemēs. Katram bijuši savi iemesli, katram bijusi sava vajadzība to darīt. Tikai retais to ir darījis aiz brīvas gribas, daudz biežāk aizbraukšana notikusi dzīves grūtību dēļ," DELFI Izklaidei atklāj Logins.

Viņš uzsver, ka dziesma ir kā atgādinājums par to, ka gandrīz katram no mums ir draugi, radi un paziņas ārzemēs.

Neviens no trim māksliniekiem mūzikā nav nekāds iesācējs. Kā atklāj Logins, viņam šis ir jau ceturtais video, bet R.2.R.S. jeb īstajā vārdā Artūram Strēlniekam ir divi solo videoklipi - Patriots un Kareivis mieram. Savukārt Vlada ir taustiņinstrumentāliste grupā Green Step.

"Ar R.2.R.S. pagājušā gada sākumā izdevām vēl vienu dziesmu, kas veltīta Latvijai - Latvijai kas mūsu. Ar Vladu pagājušā gada beigās izdevu videoklipu Kad blakus ir tālu, bet visiem trim kopā šī mums ir pirmā sadarbība.

Ikdienā mēs ar R.2.R.S. strādājam Nacionālajos bruņotajos spēkos, esam karavīri, bet Vlada mācās Jāzepa Mediņa Rīgas Mūzikas vidusskolā pirmajā kursā, džeza un populārmūzikas nodaļā," atklāj jaunais mākslinieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!