Foto: DELFI

Kopš aizvadītās nedēļas TV3 šovā Dejo ar zvaigzni par vienu no apspriestākajām personām kļuvis fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs, kurš īsā laikā pamanījās ļauties īstai mīlas drāmai, bet par gatavošanos svētdienas vakara šovam piemirsa un tika izbalsots.

Neilgi pēc tam, kad Sokolovs bija publiski paziņojis, ka ir iemīlējies savā šova deju partnerē Martā Kalējā (abi attēlā), viņš pavēstīja, ka šo jūtu dēļ viņu pametusi mīļotā sieviete Laura. Tiesa, pašai Laurai par notikušo bija cita versija, un DELFI Izklaidei viņa atzina, ka fotogrāfs šo drāmu iestudējis.

Pēc tam, kad Sokolovs no šova izbalsots un iekarojis daudzu skatītāju antipātijas, bijusī mīļotā vēlas Sokolovu ja ne attaisnot, tad vismaz mēģināt izskaidrot viņa rīcības motīvus.

"Aleksandrs ir sarežģīta personība ar nepieciešamību pēc uzmanības, ko pamanījuši ir daudzi. Aleksandrs ap savu personību ir pulcējis gan atbalstītājus, gan nīdējus - vienaldzīgo ir palicis arvien mazāk. Tas droši vien arī ir saistīts ar viņa dzīves pozīciju dalīt lietas galēji labās un sliktās. 

Šādā veidā dažkārt var pazaudēt sevi un kļūt pats sev par upuri. Aleksandram ir spēcīga personība un tieksme panākt savu, un, iedziļinoties, mērķi lielākoties ir cēli. Veids, kā viņš ir izvēlējies uzrunāt publiku, ne vienmēr ir pieņemams lielai daļai sabiedrības, pat aizskarošs gan sabiedrībai kopumā, gan tuvākajiem cilvēkiem. Tāpēc viņš bieži paliek nesaprasts. 

Pēdējā raidījumā Dejo ar zvaigzni viņš pierādīja, ka spēj atzīt savas kļūdas, spēj saņemties. Atbalstīt Aleksandru nav viegli, jo viņš mēdz nerēķināties ar citu cilvēku vajadzībām, tomēr novērsties no cilvēka, kurš ir tik intensīvos sevis un patiesības meklējumos, nav sabiedrības cienīgi. 

Tieši pateicoties Aleksandram, ir uzsākta intensīva cīņa pret nelegālu pornobiznesu Latvijā un daudzas citas atbalstāmas akcijas, viņš vienmēr ir centies aizstāvēt vājākos. Pašlaik Aleksandrs ir nokļuvis paša radītās krustugunīs, kas šausta viņu no visām pusēm, bet ir spējis to atzīt, turklāt, publiski!" bijušo draugu aizstāv Laura.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!