Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 15. marta, vakarā TV3 šova Dejo ar zvaigzni skatītāji beidzot varēja baudīt patiesi krāšņu šovu, kurā netrūka ne greznu tērpu, ne kvalitatīvu priekšnesumu, ko attiecīgi novērtēja arī žūrija. Diemžēl vienam pārim sacensības tomēr nācās pamest.

Deju šova kārtējā raidījumā varēja priecāties gan paši dalībnieki, gan žūrija, gan skatītāji. Pāri bija mācījušies no pagājušās nedēļas kļūdām un iepriecināja gan žūriju, gan skatītājus ar īpašu progresu.

Konkursanti bija ņēmuši vērā arī žūrijas iepriekšējā svētdienā izteikto bargo kritiku par pikantajiem tērpiem un modernajiem risinājumiem, tāpēc šoreiz lielākā daļa bija izvēlējušies palikt pie klasiskām vērtībām kā mūzikas, tā tērpu izvēlē. Bargā žūrija to novērtēja un iepriecināja dejotājus ar īpaši labām atzīmēm.

Ierasto četrinieku un piecinieku vietā šoreiz neierasti bieži tika cilātas tādas labas atzīmes kā astoņi un deviņi. Īpašu augstu novērtējumu izpelnījās dziedātāja Liene Greifāne un viņas deju partneris Viktors Haritonovs.

Pāris no visiem trim ekspertiem vienbalsīgi saņēma astotniekus. Pat allaž ļoti kritiskais baleta pedagogs Vladimirs Ponomarjovs Lienes un Viktora izjusto Vīnes valša dejojumu novērtēja ļoti atzinīgi, sajūsminot gan pašu pāri, gan skatītājus, kuri pieraduši pie šī eksperta īpaši zemajām atzīmēm.

Pirmo vietu skatītāju un žūrijas balsojuma kopvērtējumā otro nedēļu pēc kārtas ieguva aktieris Gints Grāvelis un Liene Tarane.Otrajā vietā kopvērtējumā ierindojās Latvijas lepnums un biznesa analītiķis Mārtiņš Oliņš un Ilze Jankovska, trešajā - dziedātāja Liene Greifāne un Viktors Haritonovs.

Diemžēl pēdējā vietā palika un līdz ar to šovu pameta dziedātāja Lolita Novikova un Andris Antuzevičs. Pozitīvais pāris gan pēc lēmuma paziņošanas nesaduga, bet uzsmaidīja skatītājiem un uzsāka jautru danci, apliecinot, ka viņi priecīgi par arī šo visnotaļ labo sasniegumu šovā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!