Foto: Privātais arhīvs

Gandrīz pusgadu priecējusi tautu ar burvīgām pašbildītēm, vērtīgiem padomiem selfiju veidošanā un stāstiem par savu grezno dzīvi, Latvijas selfiju karaliene Santa Čerņevska (attēlā) nāk klajā ar dramatisku vēsti – viņa atsakās no sava titula.

Savu kroni Santa negaidīti nolika sestdien, 9. maijā. "Atteikšos uz mūžiem no šī kroņa, paldies visiem par uzmanību," meitene paziņoja sociālajos tīklos.

Pieņemt negaidīto lēmumu Santu pamudinājusi ziņa par viņas tikšanos ar bijušo draugu hokejistu Aināru Podziņu. Jau stāstot par šo tikšanos DELFI Izklaidei, Santa prognozēja, ka tas, ka bildes nonāks viņas turīgā mīļotā redzeslokā, labi nebeigsies. Taču to, ka notikums beigsies tik dramatiski, neviens nebija gaidījis.

Labvēļi pēc šī paziņojuma vēl mēģināja vest Santu pie prāta. "Tu nevari bez viņiem, tāpat kā viņi bez Tevis. Tie ziņu portāli ir vienīgais iemesls tam, ka par Tevi vispār kaut ko runā. Neāksties," Santu brīdināja kāds labvēlis.

Tomēr meitene godīgi atzinās, ka kronis viņai kļuvis "par smagu" un vēlīgi deva atļauju kronēt nākamo pašmāju selfiju karalieni.

Šis nav pirmais gadījums, kad Santas kronis ir apdraudēts. Īsi pēc titula iegūšanas viņu no troņa gāzt centās pikantā Lelde. Toreiz Santa godam aizstāvēja savu karalienes kroni, izvirzot stingrus argumentus, kāpēc tieši viņai, nevis Leldei, jānēsā godpilnais tituls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!