Foto: Publicitātes foto
Šonedēļ nepatīkamu situāciju piedzīvojusi viena no populārākajām un panākumiem bagātākajām latviešu modelēm Beāte Stivriņa (attēlā) – viņa lidmašīnā aizmirsusi somu, bet pēc tām atrašanas secinājusi, ka no tās pazudis viss vērtīgais.

"12. maija vakarā pēc nosēšanās lidostā Rīga ar airBaltic reisu no Atēnām lidmašīnas salonā tika aizmirsta mana soma. To atrodot, nācās secināt, ka no tās nozagts MacBook Air dators un tā lādētājs, Apple telefons un ārējais cietais disks ar visu manu darbu un tā back-up + mape ar Edija Vucēna mākslas foto materiāliem no izstādes Atēnās," savā Facebook profilā raksta modele.

"Diemžēl ir tā, ka neviens no pasažieriem tas nevarēja būt, jo no lidmašīnas izkāpu pēdējā. Tātad - kāds no darbiniekiem," secinājusi Stivriņa.

Ļaundari, kurš nozadzis mantas, modele aicina būt cilvēkam un atgriezt paņemto.

"Saproti, ka šis nav par materiālo vērtību, bet par visu darbu, kas atradās datorā, cietajā un mapē, kurā ieguldīts laiks, naudiņa un daudz, daudz, daudz mīlestības," atzinusi modele. 

Viņa izteikusi cerību, ka gan lidostas Rīga, gan airBaltic, gan lidmašīnu tīrīšanā un apkalpošanā iesaistīto uzņēmumu pārstāvji būs atsaucīgi un palīdzēs atgriezt nozagto. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!