Foto: Privātais arhīvs

Pasaulē panākumus guvušais latviešu frizieris, grima eksperts un pašmāju geju tiesību celmlauzis Dāvis Ķimenis (attēlā) turpina atbalstīt Latviju, arī atrodoties ārzemēs. Gaidot Aminatas Savadogo iznācienu Eirovīzijā, puisis sev izveidojis īpašu grimu un aicina Eiropu balsot par Latviju.

"Izveidoju šo Eirovīzijas grimu par godu Aminatai un savai valstij, lai atbalstītu savu draudzeni, kura reprezentē mūsu valsti - Aminatu Savadogo. Lepojos ar viņu un man prieks, ka viņa dara to, kas viņai patīk," caur saviem sociālajiem tīkliem pasauli uzrunā populārais latviešu frizieris un geju tiesību aktīvists.

Puisis savā uzsaukumā slavē Aminatu kā lielisku personību un atklāj, ka, turot īkšķus par Aminatu, izveidojis sev īpašu grimu. Paužot atbalstu savas valsts pārstāvei, Dāvis pielīmējis sarkanas skropstas un eleganti apgleznojis pieri Latvijas karoga krāsās.

Par Dāvja sirsnīgo žestu jau prieku pauž daudzi viņa sociālo tīklu sekotāji, kuri, cerams, ņems vērā puiša pamudinājumu un nobalsos par Aminatu.

Aminatas lielais Eirovīzijas uznāciens būs baudāms jau šovakar konkursa otrā pusfināla laikā.  Otrā pusfināla notikumiem televīzijas tiešraidē varēs sekot līdzi Latvijas Televīzijas pirmajā kanālā no pulksten 22, bet DELFI Izklaide piedāvās teksta tiešraidi, kurā varēs uzzināt, kādas kaislības konkurss izraisa sociālajos tīklos, interesantus faktus par dalībniekiem un citas lietas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!