Foto: Privātais arhīvs
Pasauli pāršalkusi skumja vēsts – aizsaulē aizgājis par Brazīlijas slavenāko lellītes Bārbijas drauga Kena līdzinieku dēvētais Kelso Santebanjess (attēlā).

Kā vēsta ārvalstu mediji, 20 gadus vecais Kena līdzinieks pirms pieciem mēnešiem atklāja, ka viņš sirgst ar leikēmiju jeb asins vēzi. Maija beigās Kelso tika ievietots slimnīcā, lai viņam veiktu kārtējo ķīmijterapijas procedūru, taču pusotru nedēļu vēlāk puisis nomira ar plaušu karsoni.

Kelso galvu reibinošā karjera aizsākās, kad puisis bija vien 16 gadus vecs. Toreiz jauneklis uzvarēja vietējā modeļu konkursā, un viņam radās ģeniāla doma uzlabot savu seju un kļūt par lelles Kena līdzinieku.

Sasniedzot 20 gadu vecumu, Kelso jau bija paguvis iztērēt aptuveni 41 tūkstoti eiro par dažādām plastiskajām operācijām un sejas uzlabošanas procedūrām. Kena dubultnieks ir pārveidojis savu zodu, vaigus, lūpas un degunu, lai pēc iespējas vairāk līdzinātos slavenās lelles Bārbijas draudziņam.

Kelso pūliņi līdzināties lellei atmaksājās - viņš pelnīja naudu, apmeklējot dažādus pasākumus. Kļūstot par Brazīlijas slavenāko Kenu, puiša bankas konts papildinājās par aptuveni 14 tūkstošiem eiro katru reizi, kad viņš kā īpašais viesis ieradās kādā saviesīgā burziņā.

Tiesa, kad šī gada sākumā ārsti Kelso konstatēja vēzi, viņš vairākās intervijās neslēpa, ka par viņa galveno prioritāti ir kļuvusi veselība un cīņa ar smago slimību, nevis apsēstība ar skaistumu un centieni līdzināties Kenam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!