Foto: Vida Press
Pasaulē populārā austrāliešu resnīte Eidžeja Ročestera (attēlā) jau vairākus gadus trakoti pūlas notievēt un vaiga sviedros cīnās ar liekajiem kilogramiem. Nesen viņa veikusi lāzera liposakciju un ietīšanas procedūru, lai atbrīvotos no nevēlamajiem taukiem.

Eidžeja, šķiet, izmēģinājusi visas iespējamās tievēšanas metodes - viņa ieturējusi drastiskas diētas, apmeklējusi jogu, vingrojusi un melnās miesās dzenājusi savu ķermeni sporta zālē. Visbeidzot viņa palutinājusi sevi ar vairākām skaistuma procedūrām, kas sola žilbinošus rezultātus.

Slavenajai austrāliešu resnītei veikta lāzera liposakcija jeb lāzerlipolīze, kuru pēdējā laikā iecienījušas dāmas visā pasaulē. Šī taukšūnu sašķelšanas metode tiek dēvēta par vienu no efektīvākajiem un veselībai nekaitīgākajiem veidiem, kā atbrīvoties no liekajiem kilogramiem. Turklāt atlabšanas process nav tik sāpīgs kā pēc klasiskās tauku atsūkšanas.

Tāpat Eidžeja palutinājusi savu miesu arī ar ķermeņa ietīšanas procedūru, kuras laikā viņa pamatīgi izsviedrējusi organismu un caur ādu izvadījusi liekos toksīnus.

Populārās resnītes piedzīvojumus klīnikā un kārtējo mēģinājumu uzveikt liekos kilogramus iemūžinājis profesionāls fotogrāfs, un publicētie attēli apliecina, ka Eidžeja nudien ir entuziasma pilna beidzot iegūt smuidru un tvirtu augumiņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!