Foto: Vida Press
Nevienam nav noslēpums, ka briti ir gluži vai apsēsti ar karalisko ģimeni, un nācija ar milzīgu aizrautību seko līdzi katra dinastijas pārstāvja gaitām. Šonedēļ pastiprinātu tautas un mediju uzmanību izpelnījusies Karalienes Elizabetes mazmeita Zāra Tindala (attēlā kreisajā pusē).

Anglijā šobrīd norisinās ikgadējās Askotas zirgu skriešanās sacīkstes, un pasākumā vienmēr pulcējas pati smalkākā britu sabiedrības daļa, taču citu lēdiju centienus tikt pamanītām aizēnojusi Elizabetes mazmeitiņa, kura  kļuvusi par vienu no apspriestākajām burziņa apmeklētājām.

34 gadus vecā lēdija Zāra, kura ir sešpadsmitā rindā uz troni, zirgu sacīkstēs gozējās tērpā, kas raisījis baumas, ka karaliskās ģimenes pārstāve ir otrā bērniņa gaidībās, un šis fakts nepajokam satraucis britus.

Karalienes mazmeita hipodromā gozējās pieguļošā kleitiņā, kura izcēla lēdijas vēderiņa aprises, un acīgākie ļaudis nosprieda, ka Zāra ir mazuļa gaidībās. Foto, kuros redzams viņas puncītis, ātri vien nonāca britu tabloīdu pirmajās lapaspusēs.

Nāciju strauji pāršalca sajūsma, ka karaliskajā ģimenē atkal gaidāms pieaugums, taču, pirms ļaudis bija paguvuši sākt ražot suvenīrus ar šī priecīgā notikuma simboliku, lēdijas Zāras preses pārstāvis tautai sagādāja vilšanos, noliedzot runas par grūtniecību.

Aizvadītā gada janvārī karalienes mazmeita, kura ir precējusies ar regbija spēlētāju Maiklu Tindalu, laida pasaulē abu kopīgo meitiņu, un pārim tuvu stāvoša persona pavēstījusi medijiem, ka pagaidām ģimene neplāno vēl vienu bērniņu.

Tiesa, briti joprojām nespēj rimties. Arī tagad, kad runas par grūtniecību oficiāli noliegtas, nācija turpina apspriest Zāras puncīti. Epopejā iesaistījušies arī vairāki fitnesa un diētas eksperti, kuri apskaidrojuši tautu, kāpēc lēdijai pusotru gadu pēc dzemdībām joprojām saglabājies neliels vēderiņš, bet Kembridžas hercogiene Ketrīna vien mēnesi pēc meitas dzimšanas jau var lepoties ar plakanu vēderu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!