Foto: Privātais arhīvs

Starp Latvijas populārākajiem modernajiem fotogrāfiem daudzi būs ievērojuši Darren Kane vārdu. Puisis sajūsmina ne tikai ar savu mākslu, bet vētraino un no aizspriedumiem brīvo ikdienas dzīvi, kuras ainiņas baudāmas arī viņa Instagram un Facebook sekotājiem.

Kamēr citi populārie pašmāju fotogrāfi sociālajos tīklos pārsvarā publicē savus darbus, Darren sekotājus iepriecina ar ainiņām no savas bohēmiskās ikdienas.

Provokatīvas ainiņas un kailskati no paša privātās dzīves ir Darren ikdiena. Fotogrāfam patīk virtuves darbus apdarīt kailam, un viņš nekautrējas šīs ainiņas atrādīt arī saviem faniem.

Mākslinieks labprāt pozē divdomīgos kadros kopā ar meitenēm, bez liekiem aizspriedumiem atrāda bildes ar marihuānas augiem, naudas žūksnīšiem un savu seksa rotaļlietu kolekciju.

Darren nebaidās šokēt visdažādākajos veidos, un viens no viņa trumpjiem ir drosmīgie tetovējumi. Uz fotogrāfa gurna kaula rotājas uzraksts "Porn king", bet virs nabas angliski ietetovēts paskaidrojums par to, ka savulaik šeit atradusies "sešpaka".

Tajā pašā laikā Darren nezaudē stilu un nekļūst par prastu, vulgāru plikbilžu autoru. Starp provokatīvajiem kadriem viņš veiksmīgi iepludina skaistas un mākslinieciskas ainas no ceļojumiem un ģimeniskas bildes, radot patīkamu līdzsvaru un nenogurdinot ar vienveidību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!