Foto: Privātais arhīvs

Tiem, kuriem sociālajos tīklos patīk pētīt smuku latviešu meiteņu bildes, šī vasara sagādājusi patīkamu pārsteigumu – Instagram aktīvi darboties sākusi Seksīgās Lee mazā māšele Ilze Brikouska (attēlā). Meitene izlēmusi pieturēties pie vecās labās tehnikas, ko praktizē arī viņas slavenā māsa, un sociālos tīklus iekaro ar pikantiem selfijiem.

Lai gan Lee mazā māsiņa Ilze savu Instagram kontu atklāja jau pagājušopavasar - laikā, kad kopā ar lielo māsu tika pie vienādiem tetovējumiem, tagad viņa beidzot uzķērusi īsto vilni un kļuvusi pa īstam aktīva.

Atraktīvā jaunā meitene sākotnēji mēģināja gūt popularitāti, publicējot ēdienu bildes, taču tās interesēja reti kuru. Vasarai sākoties, mazā Ilze atgriezās Instagram nu jau ar jaunu konceptu - viņa visas pasaules apskatei izvieto bildes ar savām krūtīm un dibenu.

Tas nostrādājis daudz labāk - meitene Instagram ir pamanīta. Tauta jau atzinīgi novērtējusi jaunās un vēl tik ļoti neaptetovētās Brikousku māsas labumus un cer uz vērienīgu turpinājumu. Tā kā Ilze ir bruņojusies arī ar vērtīgo pašiņmietu, lai uzņemtu vēl labākus selfijus, skaidrs, ka viņas darbi būs lieli.

Jau tagad skaidrs, ka mazā daiļava ir ne mazāk atraktīva kā viņas slavenā māsa. Abas vieno mīlestība pret tetovējumiem un selfijiem, kāre uz tusiņiem, vēlme provocēt, patika eksperimentēt ar matiem, kā arī kūsājoša seksualitāte, ar kuru abām nav žēl aplaimot arī interneta lietotājus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!