Foto: Vida Press
Aizvadītajā nedēļā pilngadības svētkus atzīmēja slaveno Kardašjanu māsiņu klana jaunākā atvase – Kailija Džennera. 18 gadu jubileja tika atzīmēta ar vērienīgām dzīrēm, kuras ar savu klātbūtni bija pagodinājusi teju visa radu saime un vairāki pasaules šovbiznesa spīdekļi.

Kā jau tas pienākas bagātajiem un slavenajiem, jubileja tika atzīmēta Holivudā. Vispirms Kailija restorānā ieturēja vakariņas kopā ar ģimenes locekļiem, bet vēlāk realitātes šovu zvaigzne devās uz naktsklubu.

Vakariņās kopā bija sanākusi gandrīz visa skandalozā radu saime - gan mamma Kristena Džennera un māsiņa Kendela, gan pusmāsa Hloja Kardašjana un pat tētis Brūss Dženners, kurš nesen veica dzimuma maiņas operāciju un tagad dēvējams par Keitlīnu.

Tāpat vakariņas ar savu klātbūtni bija pagodinājusi arī pusmāsa Kortnija, kura nesen izšķīrās no sava dzīvesbiedra, un visslavenākā Kardašjanu klana pārstāve Kima, kura šobrīd ir otrā mazuļa gaidībās.

Kad maltīte bija notiesāta, Kailija nomainīja tērpu un, apvilkusi melnu minikleitiņu, devās ballēties uz naktsklubu, kur viņu pavadīja mīļotais puisis - reperis Tyga. Dzīres turpinājās līdz agrai rīta stundai.

Tiesa, daudzus māc šaubas, ka beidzot pilngadību sasniegušās dāmas izklaides jubilejas naktī atšķīrās no ballītēm, ko viņa apmeklējusi iepriekš. Kailija jau pirms savas astoņpadsmitās jubilejas bija bieža viešņa saviesīgos burziņos. Tāpat viņa jau paguvusi veikt lūpu palielināšanu un pozēt puskaila dažādiem izdevumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!