Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas tabloīdu uzmanības degpunktā kopš dziedātājas Žannas Friskes pāragrās nāves pirms diviem mēnešiem ir viņas ģimene, un šīs nedēļas sākumā mediji uzrakuši jaunu sensāciju.

Vēl nesen dažādi preses izdevumi priecīgi vēstīja, ka Friskes jaunākā māsa Natālija (attēlā) ir mātes cerībās, bet šonedēļ tapis zināms, ka viņa piedzīvojusi spontāno abortu.

To, atsaucoties uz Natālijas laulātā drauga Sergeja Všivkova teikto, vēsta neskaitāmi Krievijas mediji, tomēr šo ziņu piesardzīgi vērtēt liek tas, ka pirmavots, kam vīrietis to ir apstiprinājis, nav zināms.

Skumjo vēsti ar steigu noliedzis Natālijas tēvs Vladimirs Friske. "Kurš jums sniedza tādu informāciju? Iespļaujiet sejā tiem, kuri saka, ka viņa ir pazaudējusi bērnu. Es viņu vēl nesen redzēju un sazvanījos, un ar viņu viss bija normāli. Ar viņu viss ir kārtībā.

Ja viņa kādam par to stāstītu, es būtu pirmais cilvēks," Friskes kunga teikto citē izdevums Super.ru, bet tēva teiktais gan neliedz Krievijas medijiem ar skaļiem virsrakstiem aprakstīt "jauno traģēdiju", ko piedzīvojusi Friskes ģimene. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!