Foto: AFP/Scanpix

Pirms gandrīz astoņpadsmit gadiem auto avārijā Parīzē izdzisa daudzu ļaužu iemīļotās britu princeses Diānas dzīvība, taču joprojām atklājas jauni fakti par viņas dzīvi. Šoreiz par to, lai viņa nevarētu atdusēties mierā, parūpējies amerikāņu miljardieris Donalds Tramps (attēlā).

Britu laikraksts The Sunday Times aizvadītajā nedēļā publicējis kanāla BBC bijušās žurnālistes Selīnas Skotas veidoto sleju, kurā viņa atklājusi līdz šim nevienam nezināmu noslēpumu - ekscentriskais amerikāņu biznesmenis mēģinājis savaldzināt lēdiju Diānu Spenseri un viņu apprecēt.

64 gadus vecā žurnāliste, kura jau agrāk saķērusies ar Trampu un gadu gaitā nav vairījusies publiski kritizēt miljardieri, pavēstījusi, ka Donalds Diānu sācis aplidot pēc tam, kad viņa 1996. gadā bija izšķīrusies no prinča Čārlza. Turklāt uzmanības apliecinājumi bijuši tik uzstājīgi, ka lēdija kļuvusi nomākta.

"Tramps Diānā saskatīja sievu - trofeju. Viņas Londonas dzīvoklis piepildījās ar rozēm un orhidejām, kuras sūtīja Donalds, tādēļ princese kļuva arvien vairāk nobažījusies par to, kā viņai rīkoties. Lēdijai radās sajūta, ka Tramps viņu izseko," rakstījusi Skota.

Žurnāliste par miljardiera neatlaidību un apsēstību ar princesi uzzinājusi privātu vakariņu, ko viņa ieturējusi kopā ar Diānu, laikā. "Ko man darīt? Viņš mani biedē," lēdija atklājusi Skotai, kura vienkārši ieteikusi puķu kalnus izmest miskastē. Šis padoms Spenseri esot ļoti uzjautrinājis.

"Kad princese 1997. gadā Parīzē nomira traģiskajā negadījumā, Tramps saviem draugiem stāstīja, ka viena no lietām, ko viņš savā dzīvē visvairāk nožēlo, ir tā, ka viņš nav bijis kopā ar Diānu. Donalds uzskatīja, ka viņam būtu izdevies izveidot romantiskas attiecības ar Diānu," atklājusi žurnāliste.

Jāatzīmē, ka šo faktu grāmatā The Art of the Comeback, kas izdota 1997. gadā, apstiprinājis arī pats Tramps. Tajā viņš rakstījis, ka vairākos pasākumos saticis Diānu, kura uz miljardieri atstājusi neizdzēšamu iespaidu. Tiesa, šī sieviete vienmēr bijusi viņa nepiepildītais sapnis, jo Donaldam tā arī nav nekad izdevies kļūt par princeses pavadoni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!