Princis Viljams un Kembridžas hercogiene Katrīna (abi attēlā) maija sākumā kļuva par vecākiem savam otrajam bērniņam – meitai Šarlotei. Pēdējā laikā Keita arvien retāk apmeklē saviesīgus pasākumus, un tas pamatīgi satraucis britu nāciju, kas ar milzīgu aizrautību seko līdzi notikumiem karaliskajā ģimenē.

Kā vēsta izdevums The Daily Mail, princis šovasar apmeklējis vairākus saviesīgus pasākumus bez savas sievas. Īpaši lielu satraukumu raisījis fakts, ka aizvadītās nedēļas nogalē Viljams un Keita bijuši ielūgti uz tuva drauga kāzām, taču troņmantnieks ceremonijā ieradies bez hercogienes.

Kā izdevumam pastāstījis kāds kāzu viesis, prinča pavadone bijusi Keitas māsa Pipa Midltone. Tas visiem bijis liels pārsteigums, jo jaunlaulātie līdz pat pēdējam brīdim nav zinājuši, ka Keita neieradīsies - mielasta laikā galda karti joprojām rotājis hercogienes vārds.

Informators atklājis, ka Katrīnas neierašanās kļuvusi par kāzu apspriestāko notikumu, turklāt Viljams nevienam nav sniedzis nekādus paskaidrojumus. Tas, protams, raisījis pamatu baumām, ka pāra starpā radušās nesaskaņas. Tāpat tiek izteikti minējumi, ka Keitai ir nopietnas veselības problēmas.

Tiesa, vairākas sieviešu tiesību aizstāves metušās publiski izteikt atbalstu Katrīnai, apgaismojot nāciju par patiesajiem pazušanas iemesliem - hercogiene, kurai ikdienā jārūpējas par diviem mazuļiem, gluži vienkārši esot tik pārgurusi, ka nevēlas nemitīgi zīmēties saviesīgos burziņos.

Keitas atbalstītājas pavēstījušas, ka pat ar visu auklīšu, sulaiņu un pārējo kalpotāju svītu, kas ikdienā palīdz hercogienei aprūpēt bērnus, vislielākā atbildība un pienākumu nasta tomēr gulstas uz māmiņas pleciem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!