Foto: Vida Press

Amerikāņu aktrise un seriāla Friends (Draugi) zvaigzne Kortnija Koksa (attēlā) pievienojusies to slavenību pulciņam, kuras neprot novecot ar godu. Jaunākie uzņemtie foto apliecina, ka viņa aizrāvusies ar plastiskajām operācijām un dažādām skaistuma procedūrām, kuru rezultātā aktrises seja mainījusies līdz nepazīšanai.

Aizvadītajā nedēļā Losandželosā norisinājās seriāla Hand Of God at the Ace Hotel pirmizrāde, kuru ar savu klātbūtni bija pagodinājusi arī Koksa. Pašai negribot, aktrise kļuva par pasākuma apspriestāko viešņu.

Uzņemtie foto pārsteiguši daudzus. Kā liecina attēli, 51 gadu vecās aktrises seja pamatīgi uzpampusi un izmainījusies, radot iespaidu, ka Koksa pēdējā laikā aizrāvusies ar plastiskajām operācijām un botulīna injekcijām.

Ārvalstu mediju aptaujātie plastikas ķirurgi, analizējot daudzos fotogrāfu uzņemtos attēlus, secinājuši, ka Koksa nesen pārcietusi neveiksmīgu sejas uzlabošanas procedūru, kas atstājusi nodevīgas pēdas sejā - pampumu, kas acīm liek izskatīties mazākām, bet vaigiem - lielākiem.

Pati Koksa savulaik atzinusies, ka veikusi "skaistuma injekcijas", taču dažādās intervijās viņa līdz šim apgalvojusi, ka negrasās veikt plastiskās operācijas, lai saglabātu jaunavīgu izskatu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!