Foto: Privātais arhīvs

Par Latvijas provokatīvāko fotogrāfu iesauktais Darren Kane uz brīdi atkāpjas no sava ierasti neķītrā mākslas stiliņa un uzsāk jaunu projektu. Mākslinieks iecerējis atrast un mākslas projektā apvienot vismaz 100 meitenes ar vasarsraibumainām sejām.

"Šobrīd strādāju pie jauna foto projekta Freckles Hunter. Šī projekta mērķis ir safotografēt skaistas sievietes ar vasarraibumiem, beigās izveidot lielu foto izstādi un parādīt cilvēkiem naturālo skaistumu," DELFI Izklaidei atklāj Darren.

Viņš jau atradis pirmās 12 meitenes, kuras jau iemūžinājis skaistos attēlos, un nu aicina atsaukties arī citas meitenes, kuru sejas rotā glīti saules zaķīši.

"Droši rakstiet man uz Facebook. Tas ir bezmaksas un aizņems ne ilgāk kā 15 minūtes," aicina fotogrāfs. Darren izsaka cerību, ka Latvijā izdosies atrast vismaz 100 meitenes, kuru sejas rotā glīti vasaras raibumiņi.

Vasaras raibumu projekts atšķirsies no mākslinieka iepriekšējās daiļrades - neķītrām bildēm, kuras, kā neslēpj pats Darrren, daļa cilvēku dēvējot par parastu pornogrāfiju. Potenciālajām modelēm nav jābaidās - šoreiz mākslas vārdā izģērbties nevajadzēs.

Projekta gaitai var sekot un bildes aplūkot lapā www.freckleshunter.com .

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!