Foto: Publicitātes foto

Jau piektdienas, 28. augusta, vakarā seši latvieši pamās ardievas saviem tuviniekiem, lai telekanāla RīgaTV24 realitātes šova Misija Marss ietvaros uz septiņiem mēnešiem pazustu kosmosa kuģim līdzīgi iekārtotā telpā bez sakariem ar ārpasauli. DELFI Izklaide piedāvā unikālu iespēju iepazīties ar šiem drosminiekiem vēl pirms viņu lielā izaicinājuma sākuma.

Egija Akmene jeb Stone no Ogres (23)


Foto: Publicitātes foto

Egijai ir 23 gadi, viņa ir no Ogres, beigusi Ekonomikas un kultūras augstskolu. Sportiska, patīk riteņbraukšana. Sevi raksturo kā nosvērtu, komunikablu un draudzīgu, patīk izaicinājumi un vienmēr gatava piedalīties trakās idejās.

Šovam Egija pieteikusies, jo viņu interesē kosmoss, meitene vēlas iegūt zināšanas elektronikā un tehniskajās lietās. Kā savu trumpi šovā min spēcīgo emocionālo noturību.

Andris Kajaks jeb Kajaks no Rīgas (20)


Foto: Publicitātes foto

Andrim ir 20 gadi, viņš ir no Rīgas un strādā uzņēmumā Rīgas satiksme. Pabeidzis Rīgas 93. vidusskolu un studējis Rīgas Tehniskajā universitātē.

Andris aizraujas ar velobraukšanu, geokečingu un peldēšanu. Sirdslieta Andrim ir visas elektroniskās un tehniskās lietas, kas arī būšot Andra trumpis dalībai šovā.

Andris pats ir uzbūvējis dronu un ir gatavs šova laikā likt lietā visas savas tehniskās zināšanas, lai izpildītu uzdevumus. Ja Andrim būs iespēja ņemt vienu lietu līdzi šovā, tās būšot kārtis, jo viņš iemīļojis spēlēt zolīti.

Sanija Alīna jeb Hasia no Mārupes (20)


Foto: Publicitātes foto

Sanijai ir 20 gadi, viņa ir no Mārupes un strādā veikalā Sportland par pārdevēju un konsultanti. Šovam Sanija pieteikusies, jo pēc dabas esot ļoti avantūriska un viņai patīk jauni piedzīvojumi.

Sanija vēlas pārbaudīt, kā pati spēs sadzīvot ar pieciem nepazīstamiem cilvēkiem tik šaurā telpā septiņus mēnešus. Sanijas priekšrocība šovā būšot viņas enerģijas pārpilnība, atraktivitāte un komunikācijas spējas.

Nils Kārkliņš jeb Ralfs no Rīgas (34)


Foto: Publicitātes foto

Šova vecākajam dalībniekam Nilam ir 34 gadi, viņš ir uzņēmējs no Rīgas. Nils šovam pieteicies, jo uzskata, ka šis eksperiments atšķirsies no citiem realitātes šoviem un tajā būs iespēja iegūt daudz jaunu lietderīgu zināšanu.

Tā kā šajā dzīves posmā Nilam ir daudz brīva laika, jo uzņēmējdarbībā viņš šobrīd ietur pauzi, vīrietis uzskata, ka ir īstais laiks avantūrai.

Nils ir pārliecināts, ka šo eksperimentu viņš var izturēt, un uzskata, ka viņam ir ļoti liela iespēja uzvarēt šovā. Kā savu trumpi Nils min dzīves pieredzi un to, ka ir vecāks par pārējiem dalībniekiem.

Rolands Grīnbergs jeb Ro Grīns no Jūrmalas (20)


Foto: Publicitātes foto

Rolandam ir 20 gadi, viņš ir no Jūrmalas, pabeidzis Jūrmalas Pumpuru vidusskolu. Puisis jau 12 gadus dejo tautiskās dejas, viņam patīk skriet, Rolands piedalās arī sacensībās.

Nodarbojas ar pasākumu organizēšanu, kas ir Rolanda sirdslieta. Šovā Rolands pieteicies, jo grib izaicinājumu dzīvē un pārbaudīt savas spējas ekstremālos apstākļos.

Atvērts, draudzīgs un šovā solās spridzināt ar savu enerģiju. Par sevi pārliecināts un nešaubās, ka izturēs visus septiņus mēnešus.

Mārtiņš Belte jeb Marbels no Ropažiem (20)


Foto: Publicitātes foto

Mārtiņš ir 20 gadus vecs puisis no Ropažiem, pabeidzis Ropažu vidusskolu. Dejo tautas dejas. Šovā pieteicies, jo savulaik ļoti vēlējies piedalīties pasaules mēroga projektā Marss One, taču nav izturējis atlasi.

Mārtiņš uzskata, ka šī ir lieliska iespēja pietuvoties sarežģītajiem apstākļiem, kādi jāiztur, lai nokļūtu līdz Marsam. Sevi puisis raksturo kā mierīgu, mēģina neiesaistīties konfliktsituācijās un strīdus cenšas atrisināt, rodot kompromisu.

Kā savu priekšrocību šovā Mārtiņš min aizraušanos ar tehniskām un elektroniskām lietām, uzdevumu izpildē viņš gatavs uzņemties galvenā kapteiņa lomu. Ir pārliecināts, ka var uzvarēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!