Foto: Privātais arhīvs
Latviešu dziedātāja Liene Greifāne (attēlā) pēdējā laikā sociālajos tīklos pasākusi izrādīt savu ķermeni. Šovasar viņa vairākkārt fanus iepriecinājusi ne tikai ar pludmales bildēm, kurās viņa iemūžināta bikini, bet arī pikantiem selfijiem, kuros visā krāšņumā izspīlētas mūziķes krūtis.

Seksīgi un jauki attēli dziedātājas Instagram foto blogā tiek publicēti ar apskaužamu regularitāti, un arī šonedēļ māksliniece sajūsminājusi simtiem fanu, padaloties ar pikantu pašbildīti.

Liene rudenī svinēs savu 30 gadu jubileju. Īpašā notikuma gaidās Greifāne atrādījusi selfiju, kurā pamatīgi izspīlētas dziedātājas varenās krūtis, kas pēdējā laikā kļuvušas īpaši apetītlīgas un formīgas.

"Man ir divi bērni, suns, vīrs, labākie draugi un uzticamākie fani. Man ir mūzika, Dievs un mīlestība. Esmu tajā dzīves posmā, kad priecājos par visu, kas dzīvē ir. Pateicos par mācībām, kuras dzīves laikā bijušas.

Kļūdas, kuras pieļautas, un nepareizie lēmumi mani ir noveduši pie šī brīža. Pie pilnīgas laimes, dzīves izpratnes un labā, sliktā apjaušanas. Paldies Dzīve, ka esam kopā, roku rokā un nelaid mani vaļā. Man te ļoti patīk," pikanto selfiju ar filozofisku tekstiņu papildinājusi Greifāne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!