Foto: Vida Press
Pasaulē jau gadiem iesakņojies mīts, ka vīrieši priekšroku dod blondu matu īpašniecēm. Beidzot veikts vērienīgs pētījums, kurā atklājies, ka patiesībā daudzu kungu sapņu sieviete ir brunete. Turklāt - ar zilām acīm un pārsteidzošā kārtā – ar kādu nelielu tetovējumu.

Kā vēsta izdevums The Daily Mail, atsaucoties uz populārā britu iepazīšanās portāla Match.com veidoto aptauju, beidzot lauzts mīts, ka vīrieši pie saviem sāniem sapņo redzēt blondu skandināvu izcelsmes daiļavu. Sievietes ar gariem, brūniem matiem izkonkurējušas zeltaino cirtu īpašnieces.

Vērienīgajā aptaujā, kurā piedalījušies iepazīšanās portālā reģistrētie britu vīrieši, noskaidrots, ka perfektās sievietes tēls ir sekojošs: viņai ir gari, tumši brūni mati, zilas acis, ausīs pīrsingi un kādā slēptā ķermeņa vietā izveidots neliels tetovējums. Turklāt daudzi kungi atzinuši, ka ideālā variantā viņu sapņu meitene strādātu par ārsti, bet brīvajā laikā nodarbotos ar peldēšanu.

Līdzīga aptauja veikta arī starp portālā reģistrētajām sievietēm, un arī viņu sapņu partneris ir brunets ar zilām acīm. Tāpat noskaidrots, ka dāmas priekšroku dod vīriešiem ar īsiem matiem, nevis garām cirtām. Turklāt īpaši iekārojams viņām liktos tāds partneris, kuram ir sunītis.

Jāatzīmē, ka arī sievietes lauzušas mītus. Tā, piemēram, noskaidrojies, ka dāmas priekšroku dod vīriešiem ar tā saucamo "dad bod" - kad ķermenis ir labā formā, bet tajā pašā laikā puisim ir arī neliels alus vēderiņš. Šāds tipāžs izkonkurējis muskuļotos un trenētos aktiera Raiena Goslinga līdziniekus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!