Foto: Publicitātes foto

Seriāla UgunsGrēks 14. sezonā kriminālās intrigas ir mazliet pieklusušas, bet priekšplānā izvirzījušies mīlas stāsti. DELFI Izklaide piedāvā ieskatu TV projekta filmēšanas aizkulisēs, kas ļauj šo to nojaust par šosezon gaidāmajām kaislībām.

Jaunā sezona iesākusies daudzsološi - UgunsGrēka skatītāji tiek lutināti ar kvēliem mīlas stāstiem. Skatītāju acu priekšā tiek lemtas galvenās varones Ingas Tropas atveidotās Ievas nākotne. Meitene jau kuro sezonu turpina svārstīties starp saviem diviem pielūdzējiem - Artūra Dīča atveidoto Ediju un Ivara Kļavinska Viesturu.

Sezonas centrā ir arī kāds laimīgais pāris - Ģirta Ķestera atveidotais Fēlikss un Jekaterinas Frolovas spēlētā Jevgēņija gaida pirmo kopīgo mazuli.

Īpaši daudzsološi sezona sākusies Egila Melbārža atveidotajam bārmenim Gunāram. Vīrietis, kurš kādu laiku seriālā bijis bez attiecībām, šosezon, iespējams tiks pie draudzenes, jo seriāla dāmas izlēmušas viņam ar iepazīšanās portāla starpniecību atrast draudzeni.

Kā atklāj sezonas aizkadri, Gunāram priekšā randiņi ar kādu interesantu būtni. To, vai tā būs vai nebūs viņa jaunā sirdsdāma, kā arī atrisinājumus citām intrigām, varēs noskaidrot, sekojot līdzi notikumiem telekanālā TV3.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!