Foto: Privātais arhīvs

Vērojot, cik grezni dzīvot pasācis populārais mūziķis Sandis Kiops, nežēlojot naudu maltītēm restorānos, ceļojumiem un pat dārgai operācijai, skauģi sākuši trīt mēles par to, ka mākslinieks šķērdē mīļotās Dainas (pāris attēlā) līdzekļus. Lai aizvērtu skauģiem mutes, Kiops izskaidro, kas ir kas viņa un Dainas mazajā ģimenē.

"Palasot komentārus par sevi un Dainu, secinu, ka vairums komentētāju ir pilnīgi aizmirsuši par dvēseli un mīlestību - viņi ir pilnībā kļuvuši par naudas un mantas vergiem. Man no sirds viņu žēl - tie ir cilvēki, kas nespēj izjust patiesu un skaistu mīlestību, bet visur meklē aprēķinu," sarunā ar DELFI Izklaidi sašutumu par tautas tumsonību pauž Kiops.

Mūziķis ir pat nedaudz šokēts, ka tauta, tā vietā, lai priecātos, ka kāds no viņu vidus atradis savu otro ābola pusīti, steidz meklēt aprēķinu un citus izskaidrojumus tam, kas ir vienkārši patiesa un tīra mīlestība.

"Šie ļautiņi tiešām ir aizmirsuši, ka pasaulē pastāv arī mīlestība, kas nav pērkama vai vienkārši izlozē laimējama. Dainu es mīlu vairāk par visu pasaules zeltu un sudrabu, un mūsu mīlestība ir augstāka par visām laicīgajām lietām. Daina priekš manis ir pati skaistākā un labākā sieviete pasaulē," uzsver Kiops.

Lai arī viņa mīļotā ir turīga uzņēmēja, tas nav galvenais iemesls, kāpēc Kiops izvēlējies šo sievieti. Mūziķis pat nemēģina dzīvot uz viņas rēķina - kā jau katrā ģimenē, arī šajā maciņš ir kopīgs.

"Mūsu izklaides un pārējo lietu budžets ir kopīgs, un trešajām personām nav nekādas daļas par to, kurš kuram ko maksā. Lai šie skaudīgie ziņkārīgie ļautiņi uztraucas paši par savu labklājību un nebāž degunu citu maciņā," spriež Kiops.

Savā ziņā gan viņš šos skauģus saprot. Mākslinieks spriež, ka ļaudis saskata viņa mīlestībā aprēķinu tā iemesla dēļ, ka pašiem trūkst gan naudas, gan mīlestības, tāpēc grūti pārdzīvot, redzot, ka otram ir abi.

"Ja cilvēks skaitīs citu naudu un pārdzīvos, ka kaimiņam iet labāk nekā viņam, viņš pats ne pie kā arī netiks. Apskaužot citus, cilvēks taču pats sev tikai nervus čakarē un tērē savu laiku," spriež mūziķis, pačukstot, ka savu mīlestību pret Dainu iespējams varētu atklāt arī muzikāli - atveseļojoties pēc operācijas, viņam būs daudz laika, lai pārdomātu, kā tālāk virzīt savu karjeru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!